CRIN ANTONESCU merge duminică la vot. De ce s-a răzgândit fostul şef al PNL

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a afirmat, la Realitatea TV, că un succes al lui Victor Ponta în alegerile prezidenţiale ar reprezenta un pericol pentru democraţie. Antonescu a spus că regretă că nu a avut ocazia să se confrunte cu Victor Ponta în campanie în calitate de competitori.

14 nov. 2014, 19:57
CRIN ANTONESCU merge duminică la vot. De ce s-a răzgândit fostul şef al PNL

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Crin Antonescu a spus că ar fi periculos pentru România ca Victor Ponta să devină preşedintele ţării. „Vom avea un preşedinte prefăcut, mincinos şi slab, iar aceşti oameni sunt periculoşi (…) Dincolo de propaganda PSD şi a presei anexate, mă tem că dacă Victor Ponta câştigă alegerile, vom avea o continuare a ceea ce a însemnat regimul băsist. Adevăratul continuator al lui Traian Băsescu este Victor Ponta”, a apreciat Antonescu.

Acesta a lăsat să se înţeleagă că el ar fi fost un adversar mai combativ pentru Ponta decât este Klaus Johannis. „Regret că PNL nu mi-a dat şansa să discut direct cu Victor Ponta despre ce-i poleială şi ce-i esenţă (…) Lui Victor Ponta nu-i era dor de mine în campanie. Nici lui Călin Popescu Tăriceanu pentru că valeţilor nu le plac oamenii liberi, nici lui Liviu Dragnea care ştie cine, cât şi cum a trădat spiritul USL„, a spus fostul lider al liberalilor.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Oricare ar fi rezultatul votului de duminică, bătălia pentru libertate, democraţie şi civilizaţie începe de a doua zi, mai ales dacă Victor Ponta va avea câştig de cauză„, a apreciat Crin Antonescu. Întrebat dacă va merge să voteze, Antonescu a răspuns: „Această imensă mascaradă (înfiinţarea USL 2.0 – n. red.) m-a făcut să votez duminică”.

Citeşte şi Crin Antonescu: USL 2.0 – o imensă FRAUDĂ MORALĂ a unei forţe politice cu aspiraţii TOTALITARE