Crin Antonescu: Nu sunt candidatul nimănui la alegerile prezidenţiale. Dar sunt gata s-o fac

Crin Antonescu a declarat, luni, în exclusivitate la România TV, că liberalii nu au propus încă niciun candidat la alegerile prezidenţiale, dar este gata să candideze.

30 iun. 2014, 16:47
Crin Antonescu: Nu sunt candidatul nimănui la alegerile prezidenţiale. Dar sunt gata s-o fac

Crin Antonescu a mai spus că nu a fost nominalizat drept candidat al PNL la alegerile prezidenţiale, dar a susţinut că este pregătit să o facă dacă i se va cere acest lucru.

PNL nu a nominalizat niciun candidat la prezidenţiale. Nu sunt candidatul cuiva, dar sunt gata s-o fac, să candidez. Fie că e vorba de mine sau de altcineva din dreapta, cred că va fi o finală echilibrată, nu va fi uşor nici pentru dreapta, dar nici pentru domnul Ponta. Cred că finala nu înseamnă doar o confruntare stânga – dreapta, ci mai mult decât atât. Ceea ce trebuie e să fie strânse toate voturile anti-PSD sau anti-Ponta. Ceea ce e complicat„, a declarat Crin Antonescu, la România TV.

Antonescu vs Iohannis: Candidatul PNL la prezidenţiale, desemnat pe baza unui SONDAJ DE OPINIE

În plus, Antonescu a mai spus că a avut mai multe indicii că PSD vrea să-şi pună un candidat propriu la alegerile prezidenţiale şi că vrea să rupă USL.

„Eram convins de acum un an, mijlocul anului 2013, că PSD va avea un candidat şi că Victor Ponta va fi acest candidat. Din multe semne mi-am dat seama că PSD urmăreşte acest lucru. Nu am nicio emoţie, poate Tăriceanu sau Oprescu au. Nu aş fi rupt USL sau PNL pentru faptul că PSD nu ar fi respectat acest angajament al candidatului la prezidenţiale. Cu preşedinţia ne-am fi descurcat noi, puteam fi competitori păstrând alianţa”, a mai spus liberalul.

LOVITURĂ DE TEATRU. Crin Antonescu SE ÎNTOARCE. Fostul lider liberal şi Klaus Iohannis, prezidenţiabilii PNL

Crin Antonescu a revenit asupra deciziei privind candidatura la alegerile prezidenţiale. Fostul lider al partidului a reintrat, sâmbătă, la Congres, în cursa pentru Cotroceni şi se va lupta cu Klaus Iohannis în competiţia internă din partid.

Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, postură pe care şi-o dispută Crin Antonescu şi Klaus Iohannis, va fi desemnat în urma unui sondaj de opinie. Noua conducere a PNL va discuta marţi despre cercetarea pe care o va comanda cu privire la prezidenţiabilul partidului.

Victor Ponta: Candidează şi Crin, şi Klaus Iohannis? Ca la loterie, ai două bilete, ai şanse mai mari