Crin Antonescu spune ADIO politicii. „Este îngrozitor de multă MIZERIE morală”

Crin Antonescu ar fi trebuit să fie candidatul comun al PNL şi PSD la alegerile prezidenţiale din 2014, dar a ieşit din cărţi după ruperea USL, fiind trecut în umbra lui Klaus Iohannis şi ieşind, de voie, de nevoie, din conducerea PNL. Actualul şef al statului, câştigător al cursei pentru Cotroceni în faţa fostului aliat al lui Antonescu, Victor Ponta, a spus în repetate rânduri că îl aşteaptă lângă el pe Antonescu, care a preferat însă să rămână retras, părând că aşteaptă ceva. Acum, Crin Antonescu a făcut un anunţ bombă: se retrage definitiv din politică. Şi a şi argumentat.

22 feb. 2015, 20:28
Crin Antonescu spune ADIO politicii. „Este îngrozitor de multă MIZERIE morală”

Fostul preşedinte PNL Crin Antonescu a declarat, duminica seara, la B1 TV, că „mai mult ca sigur” nu va mai candida pentru un nou mandat în Parlament şi că va ieşi definitiv din viaţa politică.

„Foarte puţin probabil să mai candidez la Parlament. Mai sigur spre nu. La finalul acestui mandat mă voi retrage definitiv, mai mult ca sigur”, a spus Antonescu.

Crin Antonescu a dezvăluit şi ce ar dori să facă în viitor: „Mi-ar plăcea să revin la o catedră, mi-ar plăcea să scriu. Sunt multe lucruri de făcut pe lumea asta”.

„Nu s-a intamplat nimic pentru noapte, doar ca se aduna niste lucruri in ani. Pentru unii oameni, cariera politica nu e deloc vreo mare placere. Eu fac politica si pentru altceva, nu pentru a fi intampinat cu plecaciuni. Este ingrozitor de multa mizerie morala in politica, incultura, agresivitate, pe care, vrand-nevrand, le inghiti, le aspiri, le traiesti an de an. Si vine un noment in care se umple paharul şi te întrebi de ce ai mai rămâne”, a explicat Crin Antonescu la B1tv.