Cristi Borcea are probleme mari. DNA îl ancheteză pe fostul preşedinte al lui Dinamo

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) a sesizat DNA în legătură cu posibile infracţiuni de abuz, fals şi corupţie în legătură cu favorizarea lui Cristi Borcea când era în închisoare.

12 sept. 2018, 11:59
Cristi Borcea are probleme mari. DNA îl ancheteză pe fostul preşedinte al lui Dinamo

FSANP susţine că Borcea figurează în evidenţe ca muncind 33 de zile în luna martie a anului 2018, scrie telekomsport.ro. „Precizăm că problema esenţială a acordării permisiunilor de ieşire din penitenciar deţinutului Cristina Borcea este legată de interdicţia legală de a acorda această permisiune de ieşire din penitenciar unui deţinut care este cercetat sau urmărit penal ori are pe rolul organelor judiciare alte cauze”, se arată într-un comunicat.

Citeşte şi Cristi Borcea, tată pentru a opta oară. Valentina Pelinel, gravidă cu al doilea copil

„În mod surprinzător aplicaţia de evidenţă a recompenselor are un mare gol în ceea ce priveşte corespondenţa dintre activităţile desfăşurate de deţinutul Cristian Borcea şi creditele primite, sistemul fiind în imposibilitatea de a înregistra automat activităţi care se suprapun. La ceilalţi deţinuţi nu sunt astfel de probleme, anchetatorii vor trebui să lămurească misterul”, se mai scrie în documentul oficial la FSANP.