Cristi Borcea îşi restrânge aria de acţiune. Jură că nu mai face copii decât cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea, 48 de ani, a oferit primul interviu după nuntă și a făcut afirmații categorice cu privire la soția sa: „Doar cu ea voi mai face copii. E ultima și totul pentru mine! E soția mea, prietenul cel mai bun, viața mea".

18 oct. 2018, 08:29
Cristi Borcea îşi restrânge aria de acţiune. Jură că nu mai face copii decât cu Valentina Pelinel

Fostul model i-a devenit nevastă luna trecută. Despre nuntă spune că a fost un dar de la nașul Marius Vizer: „Eu am fost precum unul dintre invitați. Totul a fost asigurat de el’.

Citeşte şi Cristi Borcea, mărturii cutremurătoare despre „gânduri negre”, sunetul metalic al încuietorilor, violatori şi ucigaşi

Cristi Borcea a depăşit sfera fotbalului şi a intrat în cea a showbizului, cu adevărat. Potentul om de afaceri, la propriu şi la figurat, a devenit o figură publică la nivel naţional. Implicarea timp de 17 ani la Dinamo, în diverse funcţii, până la nivelul de acţionar şi preşedinte al „câinilor”, lucru ce i-a atras şi detenţia pentru „Dosarul Transferurilor”, a ajuns în plan secundar. Acum, se vorbeşte despre Cristi Borcea, bărbatul de 48 de ani, care are o soţie top model, pe Valentina, şi nu se mai opreşte din plămădit copii. Businessmanul se amuză şi el pe seama întrebării: „Câţi mai faceţi?”, dar nu se eschivează din a da răspunsuri la obiect.

Proaspăt căsătorit, în urmă cu două săptămâni făcând la Budapesta căsătoria religioasă, Borcea şi-a făcut timp pentru un interviu, o premieră după fericitul eveniment. Biroul de lucru e la câţiva paşi de stadionul arhaic al lui Dinamo, iar camera aflată la ultimul etaj emană izul aerului condiţionat cu condimente, menite să-l relaxeze pe omul de afaceri, care a luat locul fumului de trabuc Davidoff. Pe pereţi sunt tablouri ce-l înfăţişează în diverse ipostaze, pe masă, documente, gadgeturi şi flacoane cu nelipsitele pastile din rutina zilnică.

Bărbatul cu 7 copii din trei mariaje şi relaţii, cu alte două fetiţe pe care le aşteaptă de la Valentina, a povestit cum decurge relaţia cu aleasa inimii sale, dezvăluind sigur pe el şi pe sentimentele lui: „Ea este precum în melodia lui Barry White: My last, my everything”.

Continuarea articolului pe libertatea.ro.