Cristi Borcea nu mai vrea să divorţeze de Alina? Valentina Pelinel e devastată

Alina Borcea a decis să revină în România, însă acest lucru nu s-a desfăşurat fără peripeţii. La aproape cinci luni de la plecarea din ţară, soţia lui Cristi era aşteptată la Bucureşti ieri dimineaţă, teoretic, pentru a parafa actele de divorţ. Lucru care nu s-a întânplat şi, potrivit unor surse, este puţin probabil să se întâmple.

RomaniaTV.net
27 iul. 2016, 08:35

În martie, Alina Borcea a plecat din România, cu destinaţia Miami. Nu singură, ci cu cei doi copii, George Alexandru (4 ani) şi Gloria Elena (un an si 2 luni). A vrut să stea departe de scandalul în care soţul ei, Cristi, închis la Penitenciarul Jilava, se afla cu amanta Valentina Pelinel, femeia care, între timp, i-a făcut şi un copil dinamovistului. De peste Ocean, soţii Borcea au stabilit detaliile divorţului, la cinci ani de când îşi jurau credinţă veşnică. La mijloc s-a aflat — surprinzător, am spune — Valentina Pelinel, cea care s-a ocupat de detaliile legale ale separării lui Cristi de Alina.

Acum, amanta care se vede deja viitoarea doamnă Borcea aşteaptă cu sufletul la gură revenirea în ţară a Alinei, în ideea în care divorţul va fi finalizat cât mai rapid. Lucrurile nu stau însă chiar aşa! Nevasta lui Borcea ar fi trebuit să vină ieri dimineaţă în România, cu fiul ei, însă problemele tehnice ale avionului cu care a zburat de la Miami spre Europa au făcut-o să piardă ”zborul” care o ducea în România, aşa că blonda era aşteptată în cursul serii. Din câte se pare, întârzirea a afectat-o pe Valentina, cel puţin aşa ne-au spus prietenele ei. ”De câteva zile este neliniştită. Ştiu că a vorbit cu Cristi şi de sâmbătă era supărată. Nu ştiu exact ce i-a povestit Cristi după vizita copiilor săi la penitenciar, dar Valentina a fost foarte întorsă pe dos”, ne-a povestit una dintre sursele noastre.  Mai mult decât atât, deşi lucrurile păreau clare în privinţa divorţului lui Cristi de Alina, situaţia s-a complicat un pic. ”Cristi nu are voie să părăsească penitenciarul, aşa că nu poate merge la notar să semneze actele de divorţ. I-ar fi spus şi Valentinei că poate nu va merge până la capăt cu acest lucru, că poate e mai bine să mai aştepte un pic, să clarifice lucrurile cu Alina”, ne-a mai povestit aceeaşi sursă.