Cristi Borcea, primele declaraţii despre Dinamo după ELIBERARE. Ce înţelegere are cu naşul şi rivalul Gigi Becali

Cristian Borcea a fost eliberat condiţionat  după ce a ispăşit 4 ani şi 3 luni din condamnarea de 6 ani şi 4 luni primită în Dosarul Transferurilor, iar acum spune că nu mai are de gând să investească în fotbal.

26 iul. 2018, 14:29
Cristi Borcea, primele declaraţii despre Dinamo după ELIBERARE. Ce înţelegere are cu naşul şi rivalul Gigi Becali

Cristian Borcea rămâne însă conectat la ce se întâmplă în Liga 1 şi îşi va susţine echipa de suflet, Dinamo, în derby-ul cu FCSB. Fostul boss pronostichează o victorie la limită a „câinilor roşii”, cu goluri marcate de Sorescu şi Nistor.

„Batem cu 2-1. Goluri? Îmi place copilul acesta nou, Sorescu, cred că poate creşte foarte mult şi are un viitor frumos în faţă, dacă va avea grijă cu viaţa lui şi va fi sprijinit în carieră. Eu zic că el va da un gol, apoi Nistor îl marchează pe al doilea. Şi de el îmi place, e bun ca lider pentru trupa de acum a lui Dinamo”, a declarat Cristi Borcea pentru GSP.

FCSB DINAMO. Premiu URIAŞ pentru fanii care merg la DERBY. Cât costă şi de unde cumperi BILETE

Cristi Borcea spune că se tachinează şi acum cu naşul Gigi Becali pe tema fotbalului, dar că nu mai este la fel de pătimaş ca în trecut: „Am rămas ca doi vechi microbişti: mai zic eu, mai zice el. Ne zgândărim, deşi nu mai suntem atât de pătimaşi. Bine, acum n-am ajuns la stadiul să mă bucur dacă bate Steaua pe cineva din afară sau mai ştiu eu ce. Ţi-am zis, mi-e total indiferent ce face. Vreau doar să văd un mare Dinamo, din nou!”.