Cristi Borcea trece prin momente cumplite. Riscă să-i fie amputat piciorul

Starea de sănătate a lui Cristi Borcea se înrăutăţeşte pe zi ce trece. Fostul acţionar al lui Dinamo se află în continuare internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

21 feb. 2017, 06:57
Cristi Borcea trece prin momente cumplite. Riscă să-i fie amputat piciorul

Cristi Borcea are mari probleme la picior. Se pare că primele intervenții medicale nu au fost suficiente pentru ca starea de sănătate a acestuia să se amelioreze, fostul acționar al echipei Dinamo București având nevoie de încă două operaţii.

Surse medicale, citate de spynews.ro, au dezvăluit că situația lui Borcea este foarte gravă, motiv pentru care aceste intervenții și tratamentul pe care acesta îl urmează la Spitalul de Urgență Floreasca sunt practic singurele șansă pentru ca piciorul cu pricina să fie salvat.

Citeşte şi Alina Vidican suferă după Cristi Borcea. Dezvăluirile lui Carmen Harra, după întâlnirea celor două, în SUA

În schimb, dacă tratamentul nu va reuși, medicii vor fi nevoiți, în ultimă instanță, pentru a-i salva viața, să îi amputeze piciorul lui Cristi Borcea.

Cristi Borcea a fost diagnosticat cu tromboflebită, ca urmare a problemelor cardiace. Practic, acestuia i-au apărut câteva cheaguri de sânge în zona piciorului, în interiorul venelor.