Cristian Popescu Piedone merge la psiholog. „Are coşmaruri, plânge, a luat calea bisericii…”

Au trecut doua luni de la tragedia din clubul Colectiv, insa Cristian Popescu Piedone nu reuseste sa isi revina. El se simte direct raspunzator pentru ceea ce s-a intamplat. 

08 ian. 2016, 09:29
Cristian Popescu Piedone merge la psiholog. „Are coşmaruri, plânge, a luat calea bisericii…”

Ziua de 30 octombrie va ramane, cu siguranta, drept una dintre cele mai negre din istoria Romaniei, scrie cancan.ro. Un incendiu de proportii a izbucnit in clubul Colectiv din Capitala, iar bilantul tragediei este de-a dreptul zguduitor: 67 de persoane si-au pierdut viata si alte 15 lupta clipa de clipa pentru supravietuire. Imediat dupa tragedie, s-a descoperit ca localul nu avea aprobare de la ISU, asa ca vinovatii au fost trasi la raspundere.

Citeşte şi Cristian Popescu Piedone află vineri dacă scapă de cauţiunea de 1,5 milioane lei

Printre ei se numara si Cristian Popescu Piedone, care a semnat actele de functionare ale Colectiv, fara sa verifice daca exista aprobare de la pompieri. El a fost si arestat, insa mai apoi i s-a dat drumul din arest. Insa, are dosar penal si a fost nevoit sa plateasca o amenda extrem de mare.

Are cosmaruri seara de seara

Dupa aceasta tragedie, in sectorul 4 au fost efectuate nenumarate controale, iar in urma lor, Piedone s-a ales cu mai multe dosare penale. Viata fostului primar s-a schimbat radical, iar toate aceste necazuri l-au imbolnavit de inima. Mai mult, el s-a retras in vila sa alaturi de familie si nu a mai fost vazut in public.

Citeşte şi Cristian Popescu Piedone, la DNA. Cu ce a acoperit fostul primar CAUŢIUNEA de 1,5 milioane de lei VIDEO

„El are un suflet mare, asta nu e un secret pentru nimeni. L-a daramat faptul ca atatia tineri au murit. Si Piedone are doi copii, care merg in club. In plus, toata viata i-a fost distrusa, toata cariera, risca si sa petreaca ani buni dupa gratii. Il omoara gandul ca ar putea face puscarie. Plange, nu prea mananca, nu se odihneste, ia calmante pentru a se linisti. Este o perioada cumplita. Este consiliat de un psiholog pentru ca nu poate asimila ceea ce s-a intamplat, ca are si el o parte de vina pentru moartea atator suflete. Are inclusiv cosmaruri. A luat calea bisericii, se roaga mult, merge la manastiri”, a declarat un apropiat al acestuia.