Cristina Şişcanu, pusă la zid după ce s-a expus în costum de baie FOTO

După un început de vacanţă furtunos, care a stat sub semnul întrebării, Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu se relaxează în sfârşit alături de fiica lor Petra în Grecia. Chiar dacă ploile nu le mai strică concediul, comentariile răutăcioase la adresa soţiei omului de televiziune i-au lăsat şatenei un gust amar. Cristina a mărturisit chiar ea că a primit multe mesaje în care este criticată pentru silueta ei. Basarabeanca a născut în urmă cu un an şi a scăpat de kilogramele acumlate în sarcină, dar nu este o prezenţă obişnuită la sala de fitness.

02 iul. 2018, 07:32

Cristina Şişcanu are multe admiratoare, dar a cunoscut din păcate şi reversul medaliei atunci când eşti persoană publică, scrie click.ro. Soţia lui Mădălin Ionescu este un exemplu pentru tinerele mame, pe care le-a încurajat să alăpteze în public, deşi a fost criticată în repetate rânduri. Acum, silueta ei este un alt motiv care a stârnit un val de comentarii. Cristina Şişcanu este mămica unei fetiţe, Petra, pe care a născut-o în primăvara anului trecut. De atunci, vedeta a dat jos 17 kilograme cu dietă şi sport, dar a încetinit ritmul antrenamentelor în favoarea timpului petrecut cu copilul. Pentru că nu are un abdomen perfect şi ar mai avea de lucrat pe ici, pe colo, Şişcanu a citit comentarii urâte la pozele pe care le-a publicat din vacanţa în Grecia, în costum de baie. Reacţia şatenei nu a întârziat să apară.

Citeşte şi Mădălin Ionescu, momente cumplite. „Mi-am petrecut ultimele zile între spitale…”

„Nu înţeleg înverşunarea unor femei care comentează la pozele mele… Îmi critică aspectul fizic până la cel mai mic firicel de păr, care nici cu lupa nu se vede! Femei nebune, de ce vă automutilaţi sufleteşte? Ce aţi păţit de aţi adunat atâta răutate? Vă mulţumesc pentru importanţa pe care mi-o acordaţi! Pe cele care îmi lasă comentarii fireşti (şi constituie majoritatea) le îmbrăţişez şi le felicit că ştiu să trăiască frumos! Vă pup pe toate. Cred profund în reabilitare emoţională. Sunt dispusă să vă ajut pe voi…cele care aveţi nevoie (nu este o ironie)!”, a explicat Cristina Şişcanu.