CS Universitatea Craiova, afectată direct de rezultatul alegerilor. Anunţul făcut de primarul oraşului

Lia Olguţa Vasilescu, primarul oraşului Craiova, susţine că alegerea lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte al României loveşte puternic în fotbalul românesc.

17 nov. 2014, 09:29
CS Universitatea Craiova, afectată direct de rezultatul alegerilor. Anunţul făcut de primarul oraşului

Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, a postat pe Facebook un mesaj în care anunţă că nu mai poate construi un stadion nou, deoarece se teme că nu-şi va mai putea onora promisiunea după ce Klau Iohannis a câştigat alegerile.

Va cer iertare, doljeni care aţi votat 60 la sută Victor Ponta, că nu mai am curajul să demolez stadionul Oblemenco pentru a construi unul nou! Poate se va construi la Sibiu sau mai ştiu eu unde… Mi-e greu să cred că va fi în Oltenia… Azi nu mai am curaj să va spun că promisiunea mea se va împlini…„, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe pagina sa.

Mai mult, ea le-a cerut românilor din diaspora, care l-au votat în mare majoritate pe Klaus Iohannis, să vină să construiască stadionul din fonduri private. „Aşteptăm diaspora acasă, după ce şi-a luat ţara înapoi şi locurile de muncă promise, astfel încât şomajul să fie zero, că la Sibiu… Noi punem la dispoziţie terenul gratis şi lipsa taxelor şi impozitelor locale. Am înţeles că investitorii vin la pachet cu Johannis. Îi aşteptăm!„, a completat Olguţa Vasilescu.

Stadionul din Craiova trebuia să fie demolat la finalul acestui an, iar în locul său urma să se construiască unul nou, de cinci stele, din bani publici. Pe această arenă evoluează în prezent echipa CS Universitatea Craiova, apropiată de primărie.