CSU CRAIOVA – CFR CLUJ 2-1 LIVE VIDEO. Scandal MONSTRU înainte de derby-ul etapei a 22-a din LIGA 1

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ. Fanii lui CSU Craiova s-au revoltat pentru faptul că meciul cu CFR Cluj se va disputa în ziua în care Regele Mihai este înmormântat la Curtea de Argeş. Partida CSU CRAIOVA - CFR CLUJ este programată, sâmbătă, de la ora 20:30, LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT.

16 dec. 2017, 17:06
CSU CRAIOVA – CFR CLUJ 2-1 LIVE VIDEO. Scandal MONSTRU înainte de derby-ul etapei a 22-a din LIGA 1

CSU CRAIOVA – CFR CLUJ. Meciul CSU Craiova – CFR Clujse va disputa cu casa închisă. Marcel Popescu, preşedintele echipei din Bănie, a anunţat că deja s-au vândut toate biletele. Dar programarea acestui joc în ziua de sâmbătă i-a făcut pe o parte dintre suporterii formaţiei din Craiova să ia atitudine.

MIN. 61: GOL CFR CLUJ! A marcat URKO VERA! CSU CRAIOVA – CFR CLUJ 2-1! VIDEO AICI

MIN. 51: GOL CSU CRAIOVA! A marcat MITRIŢĂ! CSU CRAIOVA – CFR CLUJ 2-0! VIDEO AICI

MIN. 45: GOL CSU CRAIOVA! A marcat BĂLUŢĂ! CSU CRAIOVA – CFR CLUJ 1-0! VIDEO AICI

CSU CRAIOVA – CFR CLUJ. „Azi Regele este înmormântat, iar noi jucăm fotbal! Este zi de doliu naţional: funerariile Regelui Mihai I al Romaniei! LPF şi televiziunile care transmit acest meci ar fi trebuit să-l amâne măcar o zi! ESTE O MARE LIPSĂ DE RESPECT FAŢĂ DE ISTORIA POPORULUI NOSTRU! RUŞINE!!!”, se arată în comunicatul suporterilor din Craiova.

CSU CRAIOVA – CFR CLUJ. Echipele de start:

CS U Craiova: Calancea – Popov, Kelici, Martici – Briceag, Zlatinski, Mateiu, Bancu – Mitriță, Băluță, Burlacu

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, A. Mureșan, Camora – Rus, Culio – Deac, Djokovici, Păun – Omrani

Arbitru: Istvan Kovcs, A1: Octavian Șovre, A2: Valentin Avram

CSU CRAIOVA – CFR CLUJ. Marcel Popescu a anunţat deja că stadionul o să fie plin după ce s-au epuizat aproape toate biletele scoase la vânzare. Se pare că mai sunt tichete doar la Peluza Sud a stadionului din Bănie: „Tribuna a II-a, lojele şi peluza nord sunt sold-out. Ce să vă mai spun? Noi nu putem vinde mai mult de 29.000 de bilete”.

CSU CRAIOVA – CFR CLUJ. DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit, sâmbătă, de la ora 20:30, LIVE VIDEO STREAM ONLINE CSU CRAIOVA CFR CLUJ.