Cu şpaga-n gură. Prins în flagrant, un poliţist a încercat să înghită mita

Doi poliţişti de la Centrul de reţinere şi arest preventiv al Poliţiei Judeţene Dolj au fost reţinuţi, miercuri seară, după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce primeau 250 de euro pentru a introduce un telefon mobil unei persoane aflate în arest. Pentru a scăpa, unul dintre agenţi a încercat să înghită banii promiţi de la denunţător.

10 oct. 2013, 07:24
Cu şpaga-n gură. Prins în flagrant, un poliţist a încercat să înghită mita

Cei doi poliţişti au fost prinşi în flagrant în timp ce primeau suma de 250 de euro de la iubita unui deţinut pentru a introduce un telefon mobil în arest astfel încât cei doi îndrăgostiţi să poată vorbi. Numai că femeia i-a denunţat pe agenţi.

În momentul flagrantului unul dintre agenţi a avut o tentativă ciudată de a scăpa de învinuiri, încercând să înghită banii. Poliţiştii l-au obligat însă să continue flagrantul şi să se întâlnească cu colegul lui, pentru a-i da partea din mită pentru care se înţeleseseră. În acest fel a fost prins şi celălalt poliţis.

Citeşte şi Nu o să ghiceşti SUMA: Poliţist FILMAT în timp ce FURA dintr-un bar după ce a pierdut toţi banii la PĂCĂNELE

Pe numele celor doi poliţişti au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, iar joi vor fi duşi la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă.

Şi conducerea Poliţiei Dolj a declanşat o anchetă, urmând să se verifice dacă cei doi agenţi au mai încercat să introducă telefoane mobile în arestul preventiv. Primele informaţii arată că cei doi poliţişti luau legătura cu rude ale persoanelor aflate în arest şi le cerau sume de bani pentru a le permite să introducă în arest diverse bunuri interzise.