Cum a reuşit Silvana Rîciu să dea jos zece kilograme: „Am voie să mânanc doar…”

S-a luptat mult timp cu kilogramele în plus şi a făcut totul pentru a le da jos. Acum, însă, Slvana Rîciu se mândreşte cu siluetă perfectă, întrucât a slăbit zece kilograme. Cu mari eforturi, însă, întrucât acum mănâncă totul cântărit.

23 iul. 2018, 11:23
Cum a reuşit Silvana Rîciu să dea jos zece kilograme: „Am voie să mânanc doar…”

Invitata in cadrul unei emisiuni TV, ea a dezvaluit ca a urmat o dieta stricta.

„Am slabit 10 kilograme. Mai am vreo 4-5 kilograme de dat jos. E un plan de nutritie mai mult. Lapte nu am voie. Am voie rosii, castraveti, ciuperci, salata. Mananc carne de curcan si peste. Mie imi place doar somonul. N-am voie sa mananc foarte mult. Am voie varza.

Totul e cantarit. La o masa am voie doar 120 de grame de legume. Nu le cantaresc, dar am invatat cumva sa le aproximez. Legume, carne, putine lactate. Ca fructe am voie mere si caise. De fapt, am voie mai multe fructe, dar nu imi plac. Imi plac doar merele si caisele, cel mai mult merele”, a explicat Silvana Riciu, potrivit lyla.ro.

Nu este pentru prima data cand Silvana Riciu, care este interpreta de muzica populara, a urmat o dieta stricta. In urma cu ceva timp, ea a slabit tinand o cura de cartofi, cu care a reusit sa slabeasca aproape patru kilograme pe saptamana.