Cum arată acum actorii din Melrose Place. Unii sunt de nerecunoscut GALERIE FOTO

Melrose Place a fost unul dintre serialele favorite ale românilor undeva la sfârşitul anilor '90. Au trecut aproape 20 de ani de la filmarea show-ului care băga pe toată lumea în casă şi spunea povestea unui grup de tineri care locuia împreună într-un complex de apartamente din Los Angeles.

RomaniaTV.net
04 mai 2016, 06:49

Melrose Place nu avea nimic glamour, ci oferea doar prospeţime şi multe lecţii de viaţă. Iar actorii care au dat viaţă personajelor mai sunt şi acum strigaţi de unii pe numele din serial.

Iată ce s-a întâmplat cu ei după încheierea serialului şi cum arată acum.

Laura Leighton a întruchipat-o pe Sydney Andrews în Melrose Place. Acum joacă rolul lui Ashely Marin în Pretty Little Liars.

Thomas Calabro a jucat rolul lui Michael Mancini, iar după Melrose Place a putut fi văzut în roluri meteorice în mai multe seriale.

Josie Bissett a jucat rolul lui Jane Mancini, soţia lui Michael, în Melrose Place. După aceea a avut mai multe roluri, dar nimic la fel de remarcabil ca în serialul care rula şi în România la sfârşitul anilor ’90. Oricum, arată absolut fabulos.

Doug Savant a întruchipat personajul Matt Fielding, care a dispărut din peisaj în sezonul 6, după un oribil accident de maşină.

Heather Locklear era una dintre cele mai iubite actriţe din serial şi a dat viaţă personajului Amanda. E la fel de celebră şi acum şi a mai avut roluri remarcabile şi după Melrose Place, dar timpul parcă a fost mai crud cu ea decât cu foştii colegi. Şi mai ales cu fostele colege.


Courtney Thorne-Smith a jucat rolul lui Alison Parker, personajul cu cele mai dramatice relaţii din show.

Grant Show a dat viaţă personajului Jake Hanson, un biker care fura inimile tuturor femeilor. Probabil era unul dintre motivele pentru care serialul a avut atât de mare succes.



Amy Locane a jucat rolul Sandy, „blonda drăguţă şi cam atât” care nu putea lipsi din niciun serial. Cineva trebuia să atragă şi atenţia bărbaţilor, nu? În 2010 a avut mari probleme cu legea, după ce a ucis o bătrână într-un accient auto. Amy urcase băută la volan.


Andrew Shue a jucat rolul lui Billy Campbell, un scriitor aspirant. S-a lăsat de actorie şi a devenit antreprenor.