Cum arată cea mai GRASĂ DANSATOARE la bară din LUME. 114 KILOGRAME de ENERGIE VIE VIDEO

LuAyne Brown, o americancă în vârstă de 29 de ani, face striptease la bară în ciuda faptului ca are o greutate de 114 kilograme. Astfel, ea este considerată cea mai grasă dansatoare din lume, lucru cu care se mândreşte.

29 iul. 2014, 14:11

Inedit este faptul că femeia este mamă a doi copii şi face striptease la bară de peste opt ani. Soţul său, Will Brown, o susţine şi o admiră pentru alegerea acestei meserii, potrivit Mirror.

Citeşte şi Cum arată un decolteu GENEROS văzut de sus. Imagini care au strâmbat gâtul BĂRBAŢILOR

Will iubeşte cum dansez. Mereu am avut forme. Nu o să las greutatea să mă impiedice să fac ceea ce iubesc. Mereu am vrut să încerc, dar mă îngrijora ceea ce aveau oamenii să creadă. Dar când am venit la prima lecţie şi toată lumea purta pantaloni scurţi şi tocuri, indiferent de dimensiunile pe care le aveau, m-am simţit mai bine„, a declarat ea într-un interviu.

Citeşte şi Juriul de la BRITANICII AU TALENT a rămas MUT: E OBEZĂ, dar dansează la BARĂ ca o profesionistă VIDEO

Mai mult, ea a participat în urmă cu doi ani la emisiunea „Americanii au talent”, reuşind să impresioneze publicul cu formele sale, ajungând până în semifinalele competiţiei. Cu toate că este obeză, LuAyne spune că nu există nicio mişcare la bară pe care să nu o poată facă, lucru cu care atrage fanii în fiecare noapte în care se dezbracă în cluburi.