Cum arată Dylan, actorul din Beverly Hills, 90210, la 52 de ani. Putini l-ar mai recunoaşte FOTO

În anii 90, toate adolescentele acelei generaţii suspinau după acest tip rebel şi chipeş, care-l interpreta magistral pe neliniştitul Dylan McKay în celebrul serial Beverly Hills, 90210.

19 oct. 2018, 07:32

Probabil că şi tu te numeri printre fanele lui, dacă ţi-ai trăit adolescenţa în acea perioadă, şi i-ai urmărit episoadele amoroase alături de Brenda şi Kelly, tipele din serial care să băteau pentru inima brunetului.

Citeşte şi Shannen Doherty a învins cancerul şi se întoarce la filmări

Ei bine, anii au trecut, iar actorul Luke Perry n-a mai reuşit să prindă şi alte roluri care să se ridice la înălţimea succesului pe care l-a înregistrat în acest serial. Odată cu difuzarea ultimului episod, pe 17 mai 2000, steaua lui Luke a început să apună şi n-am mai auzit mare lucru despre el.

Ei bine, pe 11 octombrie, Perry a împlinit 52 de ani, o vârstă pe care o poartă frumos, cu ceva mai multe riduri şi fire albe în păr, dar cu aceeaşi atitudine a la Dylan McKay, care l-a făcut celebru în anii lui de glorie.

Divorţat şi tată a doi copii adolescenţi, actorul poate fi văzut acum în rolul unui tată de adolescent în serialul TV Riverdale.