Cum arată fişa postului de părinte?

Când primim spre semnare fişa de post la locul nostru de muncă pentru un nou job la care am visat atât şi citim lunga listă de responsabilităţi ce ne vor reveni de acum înainte, ne întrebăm dacă vom fi în stare sau nu să pornim încrezători la drum, convinşi că experienţa şi pasiunea ne vor ajuta să o scoatem la capăt. A făcut însă cineva fişa de post pentru jobul de părinte?

14 sept. 2016, 20:36
Cum arată fişa postului de părinte?

Dr. Noel Swanson ne propune o varianta realista pe care, daca multi dintre noi am fi citit-o de la inceput, ne-am fi dat seama ca ne asteapta cu mult mai mult decat ne imaginam. Dar suntem puternici si competenti, am realizat noi atatea proiecte importante la job, pentru care am primit avansari, mariri de salariu, bonusuri… Evident ca treaba asta cu „jobul de parinte” este o nimica toata! Ce poate fi mai simplu decat sa cresti copilul mult-asteptat si mult-iubit? Insa… oare asa sa fie?Numele functiei: mami, mama, tati, tata, mamico, taticule, etc.
Descrierea atributiilor postului:
persoana care va ocupa acest job trebuie sa exceleze la lucrul in echipa pe termen lung, necesar pentru a lucra intr-un mediu provocator si deseori haotic.
candidatii trebuie sa aiba excelente capacitati de comunicare si abilitati de organizare de activitati si sa fie dispusi sa munceasca la cele mai variate ore, care includ seri, weekenduri sau chiar ture intregi de cate 24 de ore.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.