Iubita lui Claudiu Roman, DJ-ul radio care s-a sinucis, e devastată: Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva

Prietena lui Claudiu Roman, DJ-ul radio care s-a sinucis, este ultima persoană care a vorbit cu el înainte de tragedie. Acesta s-a sinucis în timp ce iubita lui se îndrepta spre apartamentul lui.

20 sept. 2014, 09:42

Cristina Cuviveanua fost sunată de Claudiu Roman joi seară, au râs şi au glumit la telefon, iar aceasta i-a spus că se îndreaptă spre apartamentul lui. Când a ajuns maşina lui era parcată în faţa blocului dar luminile erau stinse în apartament. Tânăra a avut o presimţire.

Citeşte şi Claudiu Roman, ultimele ore: „Am tot ce îmi trebuie, dar…”

„Trecea printr-o perioadă foarte gravă, era foarte nemulţumit de el, deşi lumea din jurul lui îl iubea enorm. Era depresiv şi a fost la numeroşi preoţi şi psihologi pentru a se trata. S-a cufundat în muncă, era pasionat de radio, uneori părea că este mai bine. Credeam că a trecut peste asta, dar se pare că nu. Şi-a ascuns foarte bine trăirile. M-a sunat în jurul orei şapte. M-a chemat la el, părea binedispus, glumeam la telefon cu el. I-am spus că mai stau puţin la muncă şi plec spre el. Când am ajuns, maşina era parcată în faţa blocului, lumina stinsă în apartament, nu răspundea la interfon şi la apelurile mele disperate. Atunci mi s-au înmuiat picioarele. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva. Nu ştiu ce a fost în capul lui”, a povestit Cristina Cuvineanu, iubita realizatorului radio.