Cum arată Tily Niculae, actriţa din serialul „La bloc”, la un an de la cumplitul diagnostic FOTO

O prezenţă rară la evenimentele mondene, Tily Niculae a participat, joi seară, la o petrecere. A îmbrăcat o rochie mini nude la care a asortat pantofi stiletto în aceeaşi nuanţă, dar cu toate că look-ul ei a fost impecabil, mâinile îi trădează şi acum suferinţa. În urmă cu un an, actriţa, care făcea furori în serialul "La bloc", a fost diagnosticată cu psoriazis, boală care a nu i-a afectat doar pielea, ci a lăsat urmări şi asupra psihicului vedetei.

28 oct. 2016, 18:11
Cum arată Tily Niculae, actriţa din serialul „La bloc”, la un an de la cumplitul diagnostic FOTO

În urmă cu mai bine de un an, povestea lui Tily Niculae sensibiliza o ţară întreagă. Actriţa povestea cât de mult o afectează diagnosticul de psoriazis pus de medici. Acum, la luni bune distanţă de la acel moment, Tily încearcă cu toată fiinţa să zâmbească. La petrecerea mondenă la care a participat joi seară, actriţa a luat pulsul serii şi a socializat cu vedetele prezente, dar eczema de pe palmele ei nu a dispărut, ci doar s-a redus ca intensitate, potrivit click.ro

„(…) am avut un şoc emoţional şi astfel s-a declanşat boala. Ani la rând medicii mi-au spus că e o eczemă şi mi-au dat creme peste creme, dar nimic nu a funcţionat. Puţini ştiu ca eu nu îmi pot spăla copilul. Port mănuşi menajere să nu o zgâri pe fetiţa mea şi plâng de usturime noaptea (…) M-am învăţat să trăiesc cu această boală, care este autoimuna şi, din păcate, la mine nu a reacţionat la niciun medicament. Sunt deja un caz injectabil”, povestea actriţa la începutul acestui an.