Cum arată un cheeseburger şi o porţie de cartofi după ce au fost păstrate 6 ani într-o pungă VIDEO

Un cheeseburger si o portie de cartofi de la McDonald's pastrate timp de sase ani intr-o punga de plastic nu prezinta nicio urma de descompunere.

27 ian. 2015, 13:59
Cum arată un cheeseburger şi o porţie de cartofi după ce au fost păstrate 6 ani într-o pungă VIDEO

Hjortur Smarason, in varsta de 28 de ani, spune ca a cumparat ultimul burger din capitala Reykjavik, in 2009, dupa ce gigantul a decis sa iasa de pe piata islandeza din cauza crizei financiare, scrie stirileprotv.ro.

Citeşte şi UIMITOR. Motivul pentru care MÂNCAREA FAST FOOD din reclame arată mai bine

Tara avea doar trei restaurante McDonald’s, toate in capitala, iar barbatul spune ca a asteptat pana in ultima zi de functionare a fast-food-urilor si s-a asigurat ca va cumpara ultimul cheeseburger si o portie de cartofi prajiti. Dupa ce l-a pastrat timp de trei ani intr-o punga de plastic, barbatul l-a donat Muzeului National din Islanda.

Citeşte şi O reclamă pentru Super Bowl stârneşte controverse în toată lumea. Este sexy sau porno? VIDEO

„Am realizat ca este o ocazie istorica si am decis sa cumpar ultimul burger in octombrie 2009, pe care l-am donat apoi muzeului local. L-au expus pana cand cineva a facut o plangere si s-a decis ca un muzeu nu este un loc potrivit pentru expunerea de mancare in acest fel, asa ca mi-au cerut permisiunea sa o distruga. Mi se pare incredibil faptul ca nu are nicio urma de descompunere. Mai mult, cativa dintre vizitatorii de la muzeu au mancat cativa cartofi”, a povestit Hjortur.

Cheeseburgerul este acum expus la barul unui hostel din Reykjavik.