Cum atragi mai multă dragoste în viaţa ta, în noul an. Trucuri care te ajută să-ţi găseşti sufletul pereche

Eşti în căutarea sufletului pereche, dar ai impresia că soluţiile salvatoare îţi lipsesc cu desăvârşire? Ce ai zice de o schimbare în anul ce stă să vină?

26 dec. 2014, 14:31
Cum atragi mai multă dragoste în viaţa ta, în noul an. Trucuri care te ajută să-ţi găseşti sufletul pereche

Iata ce schimbari trebuie sa faci in noul an ca sa atragi mai multa dragoste in viata ta:

Daruieste dragoste

Incepe noul an prin a oferi dragoste celor din jurul tau! Aceasta schimbare te va ajuta sa te concentrezi asupra oamenilor frumosi si importanti din viata ta si sa iti schimbi atitudinea intr-una mai deschisa catre trairile pozitive si, binenteles, catre dragoste.

Cand inveti sa daruiesti fara a astepta ceva inapoi, nu faci altceva decat sa elimini toate asteptarile nerealiste care te fac nefericita. Invata sa apreciezi gesturile frumoase ale celor care te iubesc, pe care poate le-ai ignorat pana acum.

Nu uita de viata ta sociala

Daca vrei sa iti gasesti un partener in anul 2015, ia o decizie constienta in acest sens si actioneaza in vederea realizarii dorintei tale, in loc sa astepti ca soarta sa ti-l scoata pe Fat-Frumos in cale. Iesirile in grupuri mai mari de prieteni, care iti ofera ocazia sa interactionezi cu oameni noi, implicarea in activitati noi, alti prieteni decat cercul tau obisnuit, toate sunt sanse de a cunoaste barbati interesanti cu care poti trai povestea de iubire pe care ti-o doresti.

Iesi din zona ta de confort

Poate fi greu sa te aventurezi in necunoscut, insa, daca vrei sa ai parte de iubirea pe care ti-o doresti, in noul an este important sa iti parasesti zona de confort si sa incepi sa iti invingi fricile care te impiedica sa iti gasesti Marea Dragoste.

Citeşte mai mult pe ele.ro

Citeşte şi Horoscopul dragostei pentru anul 2015