Cum i-a furat o femeie telefonul unei vânzătoare. Totul a fost surprins pe camere VIDEO

Vânzătoarea unui magazin de haine din Dej a rămas fără telefonul mobil după ce o femeie care s-a dat drept clientă i l-a furat dintre rafturi.

04 mai 2015, 07:48
Cum i-a furat o femeie telefonul unei vânzătoare. Totul a fost surprins pe camere VIDEO

Angajata magazinului si-a uitat telefonul pe un suport de haine, fara sa stie ca va ramane fara el. O femeie cu varsta cuprinsa intre 30 si 40 de ani a intrat in magazin pentru cateva cumparaturi. In timp ce se uita la cateva haine, i-a „sarit” in ochi telefonul lasat nesupravegheat, scrie dejeanul.ro.

In prima faza l-a studiat, pentru a vedea daca merita riscul de a-l fura, iar mai apoi i-a adresat vanzatoarei o intrebare despre locul unde ar putea gasi un anumit tip de lenjerie. Vanzatoarea amabila s-a indreptat spre usa pentru a-i indica un magazin apropiat unde ar putea gasi ceea ce cauta, dar clienta, prin spatele ei, i-a luat telefonul si a iesit cu el din magazin.

Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din magazin, iar imaginile au ajuns si la politie. Oamenii legii au inceput cercetarile, dar nu cred ca femeia care a pagubit-o pe vanzatoare ar fi din zona Dejului.