Cum îndepărtezi insectele de la masă

Abia aşteptai să vină vara ca să poţi mânca pe terasă sau pe balcon. Dar ce te faci când apar musafiri neinvitaţi? Viespi care se aşază pe farfurie, tânţari care nu te lasă să mănânci sau colonii de furnici, te pot face să te răzgândeşti şi să aşezi masa în casă. Uite 8 trucuri de îndepărtat insectele de la masă.

25 iul. 2014, 08:41
Cum îndepărtezi insectele de la masă

1. Decoreaza masa cu busuioc

Daca ai luat o legatura cu busuioc pentru salata de rosii, nu ezita sa pui pe o vaza in mijlocul mesei cateva fire. Mirosul busuiocului este foarte agreabil pentru tine, dar tantarilor nu le place deloc. Asa ca, profita pentru a face un decor de masa practic.

2. Arde cafea

Ca sa nu inhalezi fumul spiralelor anti-tantari, foloseste cafea macinata. Nu zat folosit, ci cafea uscata, pusa intr-un castronel din tabla. Daca ii dai foc, aceasta va arde lent, iar fumul degajat va tine la distanta insectele, in mod natural.

3. Conserve de ton

Ai facut o salata cu ton? Nu arunca cutiile. Plaseaza-le strategic in jurul mesei. Mirosul lor atrage viespile, care nu se vor mai aseza la tine in farfurie. La fel de bine poti folosi si bucati de castravete.

Articol integral pe CuradeMiere.ro.