Cum îşi petrec vedetele Crăciunul

Vedetele din întreaga lume au intrat în spiritul Crăciunului. De la David şi Victoria Beckham, la Bono şi Dolly Parton, starurile au publicat pe internet fotografii din vacanţa de sărbători sau mesaje către fanii lor.

25 dec. 2015, 10:04
Cum îşi petrec vedetele Crăciunul

Bono şi Hozier au oferit un concert spontan în centrul Dublinului. Fanii au donat bani care vor merge la o fundaţie pentru oamenii fără adăpost. Spectacolul din stradă a fost primul pentru Bono, după accidentul de bicicletă suferit la New York, în 2014.

Şi Dolly Parton a transmis un mesaj caritabil de Crăciun. Artista de 69 de ani caută un donator de rinichi pentru avocatul său şi al lui Jon Bon Jovi.

David şi Victoria Beckham au publicat pe reţelele de socializare o fotografie cu ei doi sărutându-se sub vâsc.

Fotomodelul Gisele Bundchen îşi va petrece Crăciunul în familie. Ea a postat online o poză cu şosetele celor trei copii ai săi, dar şi ale celor doi câini, agăţaţi de şemineu.

Şi Taylor Swift, care în ultimele şapte luni ale anului a fost plecată în turneu, profită şi îşi petrece această zi cei dragi. Împreună cu logodnicul şi cu fratele său, starul de 26 de ani a construit un om de zăpadă. Seara, l-a aşteptat pe Moş Crăciun îmbrăcată în costum de spiriduş.