Cum l-au găsit poliţiştii pe criminalul din Botoşani. Ce făcuse cu hainele pline de sângele victimei şi cu arma crimei

Ionel Bogdan, criminalul de 16 ani din Botoșani, a șocat o țară întreagă! El a înjunghiat-o pe Petronela, o tânără de 19 ani, cu 30 de lovituri de cuțit și a abandonat-o într-o pădure. A fost prins la scurt după oribila crimă, iar oamenii legii s-au șocat când l-au văzut.

29 apr. 2018, 09:47
Cum l-au găsit poliţiştii pe criminalul din Botoşani. Ce făcuse cu hainele pline de sângele victimei şi cu arma crimei

Tânărul a fost extrem de liniștit când s-a trezit cu poliția la el acasă, scrie cancan.ro. Când a fost arestat, Ionel Bogan nu a încercat să ascundă probele incriminatorii. Mai mult, el le-a predat imediat polițiștilor, o dată cu arma crimei, un cuțit de bucătărie cu lama de 20 de centimetri.

Citeşte şi Petronela, fata ucisă în Botoşani, discuţie telefonică înainte de tragedie. „Am sunat-o după 8 minute şi nu a mai răspuns…”

După crimă, tânărul ar fi luat un taxi și i-ar fi spus șoferului că s-a lovit în pădure. Ionel Bogdan nu și-a ascuns hainele pline de sângele Petronelei. Le-a lăsat în casă, alături de toate probele care îl incriminau. 

„Când am ajuns la el, stătea liniștit în casă. Probabil realizase ce nenorocire făcuse și parcă ne aștepta. Se schimbase de hainele pline de sânge cu care fusese îmbrăcat când a ucis. Dar nu a încercat să le curețe, să le spele. Ni le-a predat imediat, o dată cu arma crimei, un cuțit de bucătărie cu lama de vreo 20 de centimetri. Cuțitul îl purta mereu la el pentru că, ne-a spus, ar fi pasionat să cioplească lemne”, au declarat surse din anchetă. 

Medicii au stabilit că asasinul din Botoșani are discernământ

După audieri și o reținere de 24 ore, Bogdan Ionel a fost arestat pentru 30 de zile. Conform anchetatorilor, singurul implicat în această tragedie este adolescentul. Medicii care l-au expertizat au stabilit că atunci când i-a luat viața fetei avea discernământ, deci că este bun de pușcării. Cu toate acestea, fiind minor, criminalul din Botoșani s-ar putea să fie internat într-un centru de reeducare.