Cum ne afectează Luna Neagră din această noapte. Astrologul Cristina Demetrescu a studiat fenomenul şi vine cu previziuni

Astrologul Cristina Demetrescu a fost la TEO SHOW unde a facut cateva previziuni in legatura cu Luna Noua din aceasta noapte, fenomen cunoscut si ca Luna Neagra. "Sunt fenomene astronomice legate si de Luna Neagra si de Luna Rosie. Avem o luna noua cu Jupiter, marele benefic”, a declarat Demetrescu.

30 sept. 2016, 17:08
Cum ne afectează Luna Neagră din această noapte. Astrologul Cristina Demetrescu a studiat fenomenul şi vine cu previziuni

Cum ne afecteaza Luna Neagra. Berbecii pot avea o perioada destul de complicata. Se anunta probleme cu autoritatile, probleme cu parintii sau cu sefii. Vor dori sa se judece consistent. Au si sanse de reusita, doar ca lupta si consumul energetic vor fi foarte mari.

Taurii nu au o perioada buna daca se aventureaza in calatorii. Trebuie sa fie atenti si la sanatate. Noile proiecte trebuie bine supravegheate. Atentie la cei care circula des cu masina.

Gemenii trebuie sa fie mai atenti la bani decat celelalte zodii. Careul cu Jupiter ii determina la mai multa responsabilitate. Trebuie sa speculeze mai mult sentimentele in aceasta perioada.

Racii au parte de razboaie conjugale. Se aduc in discutie proprietatile, casele. Se pune si problema despartirii. 

Leii trebuie sa fie atent daca fac sport. Exista riscuri uriase de entorse, luxatii. Se pot programa operatii care au legatura cu genunchii. Marte poate veni cu tratamente invazive.

Fecioarele se confrunta cu probleme amoroase. In Casa Iubirii va fi frig. Vor descoperi ca nu e suficient de cald in aceasta casa. Vor suferi destul de mult din punct de vedere sentimental. 

Citeste continuarea pe revista Teo