Cum s-a produs teribilul accident de pe DN 1: SIMULARE VIDEO

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Prahova au preluat, luni, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean dosarul în cazul accidentului, iar surse judiciare afirmau că va fi schimbată încadrarea juridică din "ucidere din culpă" în "omor calificat", în urma datelor care arată că tânărul de 28 de ani care a provocat accidentul a făcut acest gest cu premeditare.

30 sept. 2014, 09:06
Cum s-a produs teribilul accident de pe DN 1: SIMULARE VIDEO

ACCIDENT DN 1: În ceea ce priveşte cauzele morţii lui George Dumitru şi a celorlalte cinci victime, reprezentanţii SML Prahova spun că acestea aveau „leziuni foarte grave, numeroase politraumatisme, zdrobiri, compresiuni, rupturi de organe interne incompatibile cu viaţa”.

Trupurile neînsufleţite ale celor şase victime ale accidentului au fost ridicate luni de la sediul din Ploieşti al SML Prahova.

Citeşte şi Mesajul sfâşietor al iubitei şoferului sinucigaş: „Durere, durere… din vina mea au murit şase suflete”

Accidentul în urma căruia au murit şase persoane a avut loc sâmbătă seară, pe Drumul Naţional 1, între Ploieşti şi Câmpina, unde George Dumitru, în vârstă de 28 de ani, a intrat cu maşina pe contrasens, unde a lovit un autoturism BMW X3 în care se aflau cinci persoane.

În urma impactului extrem de violent, atât şoferul care a provocat accidentul, cât şi cei cinci ocupanţi ai maşinii care circula regulamentar au murit pe loc.

Citeşte şi MĂRTURIE TERIFIANTĂ: Sinucigaşul vorbea la telefon cu o amică în timpul accidentului de pe DN1

Autoturismul BMW era condus de Robert Salvatore Gherghelaş, care avea 44 de ani, era mecanic în Câmpina, era căsătorit şi tatăl unui copil. Robert Gherghelaş era în maşină cu prietenul său, Florin Cioroba, în vârstă de 44 de ani, şi cu fiul cel mic al acestuia, Eduard, în vârstă de 11 ani. În autoturism se mai aflau femeia cu care Florin Cioroba urma să se căsătorească – Nicoleta Vasilica Mocanu, de 38 de ani, şi una dintre fiicele acesteia, Elena Iuliana Buldan, în vârstă de 19 ani. Toate cele cinci persoane sunt din Câmpina.

Principala ipoteză luată în calcul de anchetatori este că tânărul de 28 de ani, George Dumitru, din Bucureşti, ar fi încercat să se sinucidă. Ipoteza a fost conturată după ce George Dumitru a lăsat pe contul său de Facebook un mesaj prin care îşi lua adio de la cunoscuţi.

Citeşte şi Trupurile neînsufleţite ale şoferului sinucigaş şi ale celor cinci victime de pe DN1, ridicate de la IML