Cum te transformă amorul la telefon într-o iubită mai bună

Amorul la telefon este o artă în care toată lumea ar trebui să își includă repertoriul. Vă va ajuta să păstrați lucrurile interesante atât pentru voi cât și pentru partenerul vostru chiar și în afara dormitorului. Te învață cum să te exprimi în mod liber și deschis ca iubit și ca rezultat te va ajuta să găsești noi modalități pentru a satisface dorințele fiecăruia dintre voi.

08 oct. 2017, 13:20
Cum te transformă amorul la telefon într-o iubită mai bună

Există foarte mulți oameni care în prezent folosesc această metodă cu partenerii lor, scrie estisuperba.ro. Cu ajutorul internetului și al smartphone-urilor, acum a devenit foarte la îndemâmă să inițiezi astfel de jocuri intime.

Citeşte şi Patru lucruri pe care NU le ştiai despre SEXUL ORAL

Cuplurile, prietenii sau chiar străinii îți folosesc acum telefoanele pentru a se conecta într-un mod mai intim și mai senzual.

Spune-i partenerului tău ce îți dorești

Atunci când aveți o conversație telefonică, spune-i partenerului tău la ce te gândești deoarece aceasta este cea mai bună oportunitate pentru ca acesta să îți răspundă în mod direct. Asta le va da o idee despre ce anume te activează în dormitor. Acesta este doar unul dintre beneficiile pe care le poți obține prin folosirea unui astfel de dialog.

În acest fel tu și partenerul tău veți fi mai pe aceeași lungime de undă cu privire la satisfacerea dorințelor unul celuilalt.

Beneficiul creșterii intimității

Folosind amorul la telefon îți va permite să i te adresez partenerului tău într-un fel în care nu ai fi făcut-o de obicei. Asta va crea o atmosferă de încredere și intimitate. Folosind anumite vorbe și folosind niște schimburi sugestive, îi va arăta partenerului tă că vrei să îți folosești imaginația și să îți explorezi toate fanteziile ascunse.

Imaginează-ți dacă mereu ți-ai dorit să atuci în vedere un anumit tip de pasiune dar ți-a fost prea teamă. Acest fel de comunicare îți poate garanta momentul perfect pentru a introduce asta în discuție.

Preia controlul asupra vieții tale amoroase

Unii oameni preferă să aibă controlul asupra tuturor aspectelor vieții deoarece știu exact cum să gestioneze orice situație. La fel se întâmplă și cu viața amoroasă. Este posibil să fii într-o relație în care unul dintre voi se ocupă de tot iar celălalt doar culege roadele efortului celuilalt. Învățând ce trebuie să spui exact va face mai ușoară controlarea scenariului în timp ce sunteți angajați într-o comvorbire amoroasă cu partenerul vostru.

Vei învăța rapid multe lucruri pe care poți să le spui să îl înnebunești pe partenerul tău în timpul acestui gen de discuții.

Citeşte şi Cele mai bune poziţii de sex pentru diverse situaţii

Făcându-ți timp să discuți cu partenerul tău despre acest subiect este cât se poate de firesc și așa vor ști ce fel de bariere se impun. Îți va da șansa să asculți părerile iubitului tău și va arăta că ești deschisă spre a încerca noi lucruri. Nici nu mai trebuie menționat că aceasta metodă va funționa de minune într-o relație la distanță în care celor doi partener le este practic imposibil să aibă un contact fizic propriu-zis de cîte ori și-ar dori.

Amorul la telefon este acel lucru care menține vie o relație la distanță. Poți să îți surprinzi partenerul chiar și atunci când locuiți împreună dar sunteți departe pentru o anumită perioadă. Cu siguranță că va fi super încântat de inițiativa ta și o să îi rămână întipărită în minte pentru mult timp.