Cum vor românii să împiedice ridicarea mega-moscheii din Bucureşti. Ce au îngropat pe terenul respectiv VIDEO

Gest extrem făcut de mai mulţi români care se opun construcţiei unei moschei gigant în Bucureşti. Oamenii au dus mai mulţi porci la păscut pe terenul dat de Guvernul României, Cultului Musulman. 

24 aug. 2015, 18:40

Potrivit obiceiurilor şi regulilor islamice o Moschee nu se poate ridica pe un teren contaminat. Pe asta au mizat mai mulţi români din Capitală care s-au folosit de porci pentru a contamina terenul viitorului lăcaş de cult, dat de Guvernul României Muftiatului Cultului Musulman, potrivit Ştiripesurse.

Citeşte şi Protocolul pentru construirea moscheii din Bucureşti a fost semnat marţi

 

Astfel, oamenii au luat 5 porci pe care i-au picat in culorile tricolorului şi i-au dus la păscut pe respectiva parcelă. În plus, un purcel de lapte congelat a fost îngropat în zonă, cu speranţa că în acest fel, îi va determina pe cei care se ocupă de construcţia moscheii să renunţe. Ideea de a contamina terenul viitoarei moschei a fost luat de la spaniolii din Sevilla, care au gasit această metodă ingenioasa de a impedica ridicarea unui astfel de lacaş de cult la ei în comunitate, fără scandal sau proteste.

Citeşte şi Victor Ponta îi dă REPLICA lui Băsescu pe tema moscheii de la Bucureşti