Cuplu nou în showbiz: A postat pe Instagram o poză cu noul iubit. Fanii au felicitat-o

La 42 de ani, cântăreaţa trăieşte o nouă poveste de dragoste. Ea a postat pe Instagram o imagine cu iubitul său, iar fanii au felicitat-o.

30 iul. 2017, 16:59
Cuplu nou în showbiz: A postat pe Instagram o poză cu noul iubit. Fanii au felicitat-o

După relaţia cu actorul Ryan Bienefelt, Natalie Imbruglia trăieşte o nouă poveste de iubire. Se pare că solista s-a mutat cu noul ei iubit, Matt Field, cu care a fost văzută la Londra în luna martie, scrie Daily Mail. Ea pare să fi confirmat din nou relaţia cu Matt, de profesie fotograf, publicând vineri un selfie pe Instagram în care apar împreună. 

Potrivit cotidianului britanic, sunt şanse mici să fie vorba de o legătură profesională – ea a localizat imaginea pe Instagram în Panarea, o insulă vulcanică situată la nord de Sicilia şi a adăugat un emoji cu o inimioară. Cu o pălărie albă pe cap, Natalie s-a pozat fără machiaj, zâmbind alături de Matt.După relaţia cu actorul Ryan Bienefelt, Natalie Imbruglia trăieşte o nouă poveste de iubire. Se pare că solista s-a mutat cu noul ei iubit, Matt Field, cu care a fost văzută la Londra în luna martie, scrie Daily Mail. Ea pare să fi confirmat din nou relaţia cu Matt, de profesie fotograf, publicând vineri un selfie pe Instagram în care apar împreună. 

Potrivit cotidianului britanic, sunt şanse mici să fie vorba de o legătură profesională – ea a localizat imaginea pe Instagram în Panarea, o insulă vulcanică situată la nord de Sicilia şi a adăugat un emoji cu o inimioară. Cu o pălărie albă pe cap, Natalie s-a pozat fără machiaj, zâmbind alături de Matt.

Imaginea nu a trecut neobservată. O mulţime de fani i-au scris, felicitând-o şi urându-i succes. „Vă doresc să aveţi parte de cea mai mare iubire din lume!”, a scris un admirator. „Ce cuplu frumos!”, a comentat altcineva.