Cuplu momentului în showbiz: El este cu 12 ani mai tânăr

Mereu discretă în ceea ce priveşte viaţa personală, Lili Sandu (38 ani) a vorbit pentru prima oară despre relația pe care o are cu modelul Silviu Tolu (26 ani), care este cu 12 ani mai tânăr decât ea.

RomaniaTV.net
20 iul. 2017, 12:19
Cuplu momentului în showbiz: El este cu 12 ani mai tânăr

“Nu a fost nimic programat. Am fost prieteni, ne-am dat seama că simţim ceva unul pentru celălalt şi a urmat un curs firesc. A existat chimie între noi! Îmi doresc o familie, îmi doresc un copil, însă ştiu că asta este o responsabilitate uriaşă. Nu sunt genul de femeie care ar face un copil doar pentru că trăim într-o societate în care dă bine să ai un copil. Sufleteşte vorbind, sunt mult mai pregătită și emoțional, și psihic decât aş fi fost acum câţiva ani, însă las asta în voia divinităţii, într-un fel, pentru că o să se întâmple, cu siguranţă! Simt asta!”, a mărturisit Lili Sandu pentru Antena Stars.

Cât despre diferenţa de vârstă, ea spune că nu se simte – “Noi nu am simţit decât în momentul în care vorbea lumea despre asta. Chiar dacă par matură, eu sunt o femeie copilăroasă!”.

Despre ce au învăţat unul de la celălalt și despre alte detalii din relația lor, Lili va vorbi sâmbăta aceasta, în cadrul emisiunii “Dincolo de aparenţe”.