Cuprinde tot globul cu vocea ei! O copilă din România a strâns aproape 6 MILIOANE de vizualizări pe YouTube

Elena Hasna, o fetiţă de doar 12 ani, din Targu Jiu, a reuşit să strângă pe YouTube aproape 6 milioane de vizualizări cu prestaţia sa de anul trecut de la Next Star. Deşi vocea ei a uimit juriul şi publicul, Elena nu a trecut în finală.

25 mart. 2014, 17:40
Cuprinde tot globul cu vocea ei! O copilă din România a strâns aproape 6 MILIOANE de vizualizări pe YouTube

Elena Hasna a uimit o ţară întreagă anul trecut când a urcat pe scena de la Next Star. Interpretarea piesei „Je suis malade” a adus lacrimi în ochii juriului şi pielea de găină pentru oricine a ascultat-o. Au fost lacrimi de uimire, de bucurie si de apreciere în faţa unui asemenea talent. Prestaţia copilei a fost mai apoi încărcată pe YouTube unde a făcut ravagii.

În acest moment, vocea copilei a fost ascultată de aproape 6 milioane de oameni.

„Next Star: Elena Hasna, de doar 12 ani, din Targu Jiu, interpreteaza senzational Je suis malade”  are 3,136,292 şi „L’incroyable voix d’une fille de 12 ans qui chante « Je suis malade » à la télé roumaine” cu 2,921,860.

Ai readus-o pe marea Dallida pe scena…. multi spun ca aceasta melodie este melodia lui Lara Fabian, dar nu-i adevarat, este melodia lui Serge Lama si a fost facuta pentru a fi cantata de marea, inegabila si regretata Dallida”,

„Superb, emotionant, fascinant. Sunt rari oamenii ca aceasta fata. Felicitari!”

„As putea jura ca fetita asta canta mai bine piesa asta ca Lara Fabian. De fiecare data cand o ascult ma trec emotiile”

„Dumnezeule mare, ce ai putut sa creezi”

„Doamne maica sfanta!! Cine e fata asta? Am ascultat Lara Fabian- Je suis Malde si cred ca Elena canta mult mai bine decat ea!!!  Felicitari, Elena!! Esti o artista cu un dar SPECIAL!!!! Noroc mai departe in cariera ta!!!”

Copil minunat, te ascult intruna, iar si iar si nu ma satur. Dumnezeu sa aiba grija de tine, sa cresti mare, sa devii o mare artista asa cum meriti, sunt doar câteva comentarii pe You Tube.

La doar 12 ani, Elena a uimit pe toţi. Interesant este că marele Serge Lama, celebrul cantautor din Franţa care a compus piesa, a fost impresionat de vocea Elenei. Un jurnalist de la Antena a venit cu ideea de a-i scrie celebrului compozitor despre copilul minune din România. După ce i-a văzut prestația, Lama a urcat-o pe pagina sa oficială de Facebook și a rugat prietenii să o distribuie.

Serge Lama – faimos în anii 70 -, a compus, alături de Alice Dona, piesa „Je suis malade” în urmă cu 41 de ani. A devenit, imediat, un hit mondial. De-alungul vremii, melodia a mai fost interpretată de nume celebre precum Dalida sau Lara Fabian.