Dan Negru, întâmplare şocantă cu Gică Hagi. „Lui i se potrivește alt cuvânt decât modestia”

Dan Negru a dezvăluit un episod neștiut în care a fost implicat alături de Gică Hagi, considerat cel mai mare fotbalist român din toate timpurile. Prezentatorul TV s-a declarat impresionat de atitudinea "Regelui".

10 feb. 2023, 12:21
Dan Negru, întâmplare şocantă cu Gică Hagi. „Lui i se potrivește alt cuvânt decât modestia”
 Dan Negru, întâmplare şocantă cu Gică Hagi. "Lui i se potrivește alt cuvânt decât modestia"

Dan Negru, întâmplare şocantă cu Gică Hagi. Vedeta de la Kanal D a povestiti o întâmplare care l-a avut în prim-plan pe Gică Hagi. „Dumnezeu mi-a dat posibilitatea să-l întâlnesc adeseori pe Gică Hagi. Și să vă povestesc o întâmplare despre omul Hagi. Am filmat Next Star, emisiunea cu copii. L-am sunat să vină, să fie invitat. Am stabilit cu el o oră, dar filmările mele la o altă emisiune s-au prelungit și am ajuns abia după 40 de minute la telefon. Aveam apeluri ratate de la el și l-am sunat: „Îmi cer scuze, nu am putut răspunde, filmam”. Omul stătea și mă aștepta în parcare! Lucrul ăsta… Iar eu am întâlnit oameni care dacă nu intrau la oră fixă: „Gata plec, plec, plec!”. Oamenii care nu înseamnă nimic, iar Hagi este o legendă. Un om care are o putere financiară, cu atâta influență… și a avut răbdare, și a așteptat! Lui i se potrivește alt cuvânt decât modestia. Smerenia!”, a spus Dan Negru acum ceva timp la emisiunea lui Ovidiu Ioaniţoaia de la GSP.

Citeşte şi: Cum arată şi ce face acum fostul fotbalist Radu Niculescu. În 2001 a avut o aventură cu soţia lui Dan Petrescu FOTO

Dan Negru a vorbit şi despre legăturile sale cu sportul, tatăl său fiind antrenor de fotbal în Timișoara: „Eu am făcut baschet. Tata era antrenor de fotbal, în Timișoara. Tata antrena o echipă din Divizia C și mergeam mult cu el la fotbal. Tata era mare, mare, apropiat de fotbal. Îmi amintesc că, în ultima perioadă a vieții lui, internat la Spitalul Fundeni, profesorul Sinescu era șocat de cum se poate uita la orice meci de fotbal. Îi plăcea fotbalul, dar eu n-am fost un bun fotbalist. Am ajuns prin ’87-’88 să umblu prin galeria lui Poli. M-am lăsat de asta când am luat bătaie de la galeria lui Dinamo. Când veneau la Timișoara era ca în Fâșia Gaza. Îmi amintesc meciul ăsta că a fost scandal mare. Eram un puști. Din momentul ăla ai mei nu m-au mai lăsat să mă duc la meciuri”.

Citeşte şi: Lovitură de teatru în scandalul de dopaj al Simonei Halep. „Au găsit sursa. O persoană nu şi-a făcut treaba, să îşi asume!”

„Aveam fular violet, eram pe strada Naturii unde m-au fugărit și m-au bătut. M-au prins de la spate și mi-au dat niște pumni. Lucescu i-a amenințat pe timișoreni cu retrogradarea. E o legendă! Pe vremea aia Timișoara avea galerie puternică și trăia din fotbal. Și ar putea și azi pentru că respiră fotbal. E trist că un oraș ca Timișoara nu are echipă de fotbal. E dramatic!”, a mai spus Dan Negru.