Cure de slăbire pe care să le eviţi! Îţi pun în pericol viaţa

Este normal sa iti doresti sa scapi de kilogramele inestetice si sa vrei sa faci schimbari in stilul de viata si in alimentatie pentru a deveni mai suplu/a. Insa este anormal sa adopti diete care, poate ca te vor ajuta sa dai cateva kilograme jos, dar, pe termen lung, iti pot cauza probleme grave de sanatate, ba chiar iti pot pune viata in pericol.

26 sept. 2017, 07:45
Cure de slăbire pe care să le eviţi! Îţi pun în pericol viaţa

Iata cateva cure de slabire pe care sa le eviti!

Dieta pe baza de gogosi

In 2010, timp de 10 saptamani un profesor in nutritie de la Universitatea de Stat din Kansas, Statele Unite, a mancat doar gogosi si alte alimente de acelasi fel. A scapat de 12 kilograme. Pare o nebunie ce a incercat el insa a vrut sa demonstreze o regula de baza a pierderii in greutate: sa arzi mai multe calorii decat mananci, indiferent de provenienta caloriilor. Problema cu dieta urmata de el este urmatoarea: lipsa nutrientilor nu ajuta deloc starea generala de sanatate.

Dieta pe baza de otet din cidru de mere

Sunt oameni care considera ca o lingurita de otet din cidru de mere inainte de masa ajuta la reducerea apetitului si accelereaza arderea grasimilor, insa nu exista dovezi stiintifice care sa dovedeasca asta. Obiceiul poate fi inofensiv insa in cazul in care iei medicamente de reducere a hipertensiunii ar trebui sa fii atent intrucat poate interfera cu efectele pastilelor. In plus, acidul din otetul din cidru de mere poate fi periculos pentru gat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.