„Da, mamă, sunt beată”. Rebela Delia a dezvăluit ce relaţie are cu alcoolul

Delia va susţine la începutul lunii viitoare, pe 4, 5 şi 6 martie concerte în Bucureşti, iar din această cauză va rata premiera noului sezon „iUmor”, programat tot duminică, tot de la ora 20.00.

28 feb. 2017, 17:19
„Da, mamă, sunt beată”. Rebela Delia a dezvăluit ce relaţie are cu alcoolul

Dincolo de viaţa artistică agitată, Delia este cât se poate de normală. Ba mai mult, cea mai rebelă artistă de la noi a avut prima beţie la 27 de ani, are o căsnicie frumoasă şi se gândeşte să o ajute pe sora ei mai mică în viitoarea carieră muzicală, după cum a povestit într-un interviu pentru evzmonden.ro.

Soţul Deliei, Răzvan, este şi managerul artistei. Când vine vorba de muzică, e destul de fermă, ştie ce vrea să cânte şi nu îşi trădează caracterul. „În relația manager – artist sunt fix la fel. Răzvan nu schimbă cu nimic nici relația, nici firea mea, nici dorințele mele muzicale. Lucrurile sunt firești, naturale și în continuare fac exact ce îmi doresc”. Acasă, când nu mai discută proiecte muzicale, cei doi sunt mai liniştiţi. „Da, căsnicia este exact cum mi-am închipuit! Adică frumoasă, liniștită și normală!” , spune Delia.

Ea a mai dezvăluit că în spatele versurilor pentru ,,Da, mamă, sunt beată” nu se află povestea sa de viaţă. Din contră, Delia nu a suportat băuturile alcoolice. ,,Nu-mi amintesc cu exactitate vârsta la care am băut prima dată. Sigur a fost undeva la 20 și ceva de ani. Pentru că în adolescenţă, până pe la 27 de ani, efectiv nu suportam gustul și mirosul de alcool”.