Daca femeia aceasta nu paraliza peste noapte, nu ajungea la iubirea vieţii! O poveste reală de piele de găină!

Uneori, viata ne joaca feste. Si cand credem ca un eveniment rau ne poate ruina existenta, realizam ca, de fapt, tot raul este spre bine. Va prezentam mai jos povestea incredibila a unei femei, Yasmin Sheikh (38 de ani), care a paralizat intr-o noapte pentru ca mai apoi sa-si gaseasca sufletul pereche.

04 iul. 2017, 08:04
Daca femeia aceasta nu paraliza peste noapte, nu ajungea la iubirea vieţii! O poveste reală de piele de găină!

Iata cum a trait ea toate aceste evenimente.

Aveam 29 de ani si viata mi se parea minunata. Eram avocat, ieseam mereu cu prietenii si ma simteam tare bine in pielea mea. Aveam un stil de viata sanatos, faceam sport, eram atenta la ceea ce mancam, beam cu moderatie si nu ma confruntasem niciodata cu vreo problema de sanatate.

Era martie 2008 si tocmai petrecusem un weekend alaturi de prietenii mei. A doua zi m-am trezit cu o durere puternica la spatele inferior, insa apoi aceasta a disparut asa ca am putut merge la sala. M-am dus sa iau cina cu parintii, insa durerea s-a intors si de aceasta data a fost groaznica.

Mama mi-a dat o sticla cu apa calda si apoi durerea a slabit in intensitate din nou. Apoi, m-a dus acasa si m-am bagat in pat. Din fericire aveam telefonul langa mine. In timpul noptii am simtit nevoia sa merg la toaleta insa nu am putut face nimic. Acum stiu ca vezica mea urinara paralizase.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.