Dacă nu are aceste trăsături, nu trebuie să te măriţi cu el

Pe lângă toate trasaturile evidente pe care trebuie să le eviţi la un partener – agresivitatea (pasivă sau directă), lipsa de respect, lipsa manierelor, sunt şi alte indicii de care ar trebui să ţinem cont. Sunt acelea ce îţi cauzează un sentiment chinuitor şi te face să te gândeşti dacă situaţia este favorabilă sau dacă este timpul să pleci.
Alina Costache
26 sept. 2017, 08:23
Dacă nu are aceste trăsături, nu trebuie să te măriţi cu el

Dacă nu are aceste calităţi, acesta este un semn că nu ar trebui să te căsătoreşti cu el:

1. Are un loc de muncă echilibrat. Dacă partenerul tău a avut parte de o schimbare recentă în viaţa lui, a absolvit sau a fost concediat dă-i o pauză. Nu sări spre pistol până nu ştii întreaga poveste. Un bărbat care aspiră către un statut mai important sau care munceşte pentru o poziţie mai bună este foarte diferit de o persoană fără ambiţii şi leneşă, potrivit estisuperba.ro.

Partenerul tău are mereu probleme la muncă sau caută mereu scuze pntru a nu îşi găsi un loc de muncă? Poate ar fi timpul să renunţi. Dacă nu luptă pentru ceva destul de important precum cariera lui, ce te face să crezi că va lupta alături de tine când veţi întâmpina greutăţi?

2. Ştie cum să gătească şi să facă curat. Dacă partenerul tău nu ştie cum să cureţe toaleta sau să taie o ceapă, dar este deschis spre a învăţa, atunci merită să-i stai aproape. Cheia este compromisul. Nici unul dintre voi nu ar trebui să facă toată munca, trenuie să existe o cale de mijloc fericită. El găteşte, tu strângi masa. El face patul, tu ştergi praful. Aceasta este munca în echipă a din oameni ce fac din casa lor propriul sanctuar.

Există şi unele steguleţe roşii care nu ar trebui trecute cu vederea. Dacă partenerul tău refuză să-şi facă partea lui şi crede că aceste îndatoriri sunt doar pentru femei, impachetează-ţi lucrurile şi pleacă. Acesta este un semn că el nu te vede ca pe un egal cel mai probabil. Asta este o problemă mult mai mare decât a stabili care dintre voi va duce gunoiul.

3. Nu locuieşte cu părinţii lui. Este un semn bun dacă partenerul tău poate pune unele bariere şi este deschis spre a avea conversaţii despre sentimentele tale în timp ce te face să simţi că eşti o prioritate. Dacă nu te înţelegi cu familia lui, asta nu înseamnă că trebuie să încheiaţi relaţia. Este important să examinaţi felul cum gestionaţi această problemă. Trebuie să vă asiguraţi că relaţia este suficient de solidă pentru a rezista oricărui obstacol.

Dacă mama partenerului tău are o problemă de fiecare dată când vă întâlniţi sau majoritatea conversaţiilor pe care le ai cu el includ membrii familiei, poate este timpul să rupi legătura. Legătura de sânge va sta în calea relaţiei voastre mai devreme sau mai târziu.

4. Are o viaţă personală. Într-o lume a site-urilor pentru întâlniri, cuplurile care fac totul împreuna pot părea retro şi drăguţe din exterior, dar este foarte important să ai libertate chiar dacă eşti implicat într-o relaţie. Dacă partenerul tău este puţin timid şi singuratic, asta nu înseamnă că trebuie să te amuzi pe seama lui. Poate să fie nesigur de modul cum să-şi facă noi prieteni.

Dacă partenerul tău nu are un interes real sau un hobby şi îşi sacrifică timpul liber pentru a te opri pe tine să ieşi atunci ar fi timpul să mergi mai departe…de una singură.

Citeşte şi Lucruri pe care le fac cuplurile care au o viaţă amoroasă bună

DailyBusiness
Marcel Ciolacu dă marea veste! Din 2024, vom cumpăra anvelope produse pe teritoriul nostru!
Spynews
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Bzi.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Fanatik.ro
Gara strategică din România care va fi modernizată. Investiția este una uriașă și reabilitarea ei a devenit o prioritate
Capital.ro
Te lasă fără bani în cont. Avertisment pentru milioane de șoferi cu card la bancă
Playtech.ro
Uluitor arată Sophia Loren acum, la 90 de ani. Apariție RARĂ, de SENZAȚIE în bikini! Dă clasă tuturor divelor
DailyBusiness
Alarma trasă de Boloș: Deficit bugetar în creștere, dar promisiuni de miliarde!
Adevarul
Unul dintre cei 50 de bărbați acuzați de violarea lui Gisele Pelicot se plânge că nu poate dormi, are coșmaruri și că soția l-a părăsit
wowbiz.ro
Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”
Spynews
O nouă decizie a magistraților în cazul accidentului din 2 Mai, provocat de Vlad Pascu! Tatăl lui Sebi vrea să îl întâlnească pe avocatul care i-a învinovățit fiul decedat
Spynews
Irinel Columbeanu și-a găsit liniștea alături de o altă femeie! Cine îi ține companie fostului milionar, la azil: ”Îi face plăcere să…”
Evz.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a sărit în apărarea Simonei Halep! „E ciudat ce s-a întâmplat”
kanald.ro
Românii din Italia ar putea primi bonus de Crăciun de la statul italian. „Bonusul Befana” este dedicat familiilor aflate în situații vulnerabile
Cancan.ro
Gabriel Vasiliu va fi prezent la înmormântarea soției sale, ucisă în Olanda! A obținut o permisie de o zi
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se reintroduce oficial serviciul militar obligatoriu. Cine va fi chemat şi câte luni durează
StirileBZI
Când intră banii pe voucherele pentru alimente: Se acordă suma de 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot cu știrista care i-a luat locul fiicei lui Anghel Iordănescu
stirilekanald.ro
De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...
substantial.ro
Cristian Diaconescu nu va negocia voturile în turul doi al alegerilor prezidențiale
MediaFlux
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Mărturisirile cutremurătoare ale unei studente a lui Alfred Bulai. Ce le-a povestit fata anchetatorilor