Dacian Cioloş: „Avem intenţia să păstrăm măsurile fostului Guvern”. Ce spune despre CREŞTERILE SALARIALE

Premierul Dacian Cioloş a declarat, duminică seară, la Digi 24, că are intenţia să păstreze toate măsurile bugetare ale fostului guvern, atât timp cât deficitul bugetar nu va depăşi 3%.

22 nov. 2015, 18:17
Dacian Cioloş: „Avem intenţia să păstrăm măsurile fostului Guvern”. Ce spune despre CREŞTERILE SALARIALE

Da intenţia este să păstrăm toate măsurile. Atat cele din Codul fiscal, suntem intr-o faza de crestere economica, e important ca sectorul economic sa aiba incredere in cei care conduc Romania. Sunt masuri bune, avem intentia sa le mentinem. Cresterile salariale sunt necesare in multe domenii, dar si reforme. In masura in care va fi posibil pastram cresterile care au fost promulgate deja de Parlament„, a declarat Dacian Cioloş.

CITEŞTE ŞI Premierul, preşedintele şi şeful BNR analizează oportunitatea majorării salariilor

Creşterile salariale in domeniul administratiei trebuie să fie insotite si de imbunatatirea actului calitatii actului administrativ. Impingem deficitul pana la 3%, sa nu depaseasca 3%, riscam pe termen lung sa avem probleme de credibilitate. Este important ca pe langa cresteri sa avem si investitii. Cresterea sa nu se bazeze doar pe consum , ci si pe investitii. Anul trecut investitiile au fost reduse. Trebuie să menţinem o ambitie pentru investitii„, a mai spus premierul.