Dacian Cioloş publică un „bilanţ în imagini” al guvernării: Au fost momente dificile, frumoase, tensionate şi emoţionante FOTO

Fostul premier Dacian Cioloş a publicat duminică, pe Facebook, "un altfel de bilanţ" al anului de guvernare, în imagini, afirmând că a fost un an plin de momente dificile, frumoase, tensionate şi emoţionante.

08 ian. 2017, 11:33

„Un altfel de bilanț, în imagini, al anului de guvernare. Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte. Câteva zeci de imagini fac… păi, în acest caz, mai mult decât aș putea scrie într-o carte întreagă despre tot ce a însemnat acest an. Au fost momente dificile, momente frumoase, momente tensionate și momente emoționante. Iar cel mai adesea, din toate la un loc…”, a scris Dacian Cioloş, pe Facebook.

Fostul premier precizează că zâmbetele celor care apar în fotografii se datorează „încrederii și motivației în tot ceea ce am făcut”. „Fotografiile surprind si momente cu zambete. Este datorită încrederii și motivației în tot ceea ce am făcut și convingerii că trebuie să rămânem noi înșine, în orice împrejurare”, a mai scris Dacian Cioloş.

Fotografii au fost realizate de Steluța Popescu, Radu Bădoiu și Ștefan Curta.

CITEŞTE ŞI: Cioloş, întâlniri cu USR şi PNL: Vreau să creăm o asociaţie care să promoveze principiile din Platforma România 100