Dan Andronic, sugestie pentru comisia parlamentară: „Nu pot trimite mascaţii să o aducă pe Codruţa?”

Jurnalistul Dan Andronic a reacționat dur după ce procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a refuzat din nou să vină la comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, la care era aşteptată luni. Acesta spune într-o postare pe Facebook că are o sugestie pentru comisia parlamentară și se întreaba retoric dacă nu pot trimite mascații să o aducă pe Laura Codruța Kovesi la audieri.

10 iul. 2017, 12:52
Dan Andronic, sugestie pentru comisia parlamentară: „Nu pot trimite mascaţii să o aducă pe Codruţa?”

„Am și eu o sugestie pentru Comisie: nu pot trimite Mascații să o aducă pe Codruța?
Și ca să nu se supere nimeni, echipa de mascați să fie constituită după algoritm: 4 PSD, 2 PNL, 1 ALDE, 1 PMP, Minorități.
Aștept reacția ambasadelor!
Cei care vor să protesteze împotriva aroganței dovedită de șefa DNA le cerem să se strângă în Piața Victoriei și să strige ca orice „acoperit” care se respectă lozinci pro-Kovesi, care de fapt sunt anti-Kovesi.”, scrie Dan Andronic pe Facebook.

Comisia de anchetă o pârăşte pe Laura Kovesi la Ministerul Justiţiei. Pleşoianu: E obligată să vină când e chemată UPDATE

Membrii Comisiei parlamentare de anchetă cu privire la alegerile prezidențiale din 2009 au decis luni să sesizeze ministrul Justiției cu privire la refuzul procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, de a se prezenta la audieri.

Pentru această propunere s-au înregistrat șapte voturi, iar împotrivă – trei.

Comisia a decis de asemenea să îi trimită o adresă șefei DNA prin care să o întrebe dacă în seara alegerilor prezidențiale din 2009 a fost acasă la Gabriel Oprea.