Dan Diaconescu: Am fost şantajat. Un personaj influent mi-a spus că mă scapă de dosare dacă renunţ la politică

"Am fost şantajat să renunţ la politică!" Invitat la România TV, fostul realizator TV şi preşedinte al partidului PP-DD, Dan Diaconescu, a susţinut că un om influent i-a propus să renunţe la politică ca să scape de dosare. 

RomaniaTV.net
03 apr. 2014, 06:34
Dan Diaconescu: Am fost şantajat. Un personaj influent mi-a spus că mă scapă de dosare dacă renunţ la politică

Diaconescu a declarat că personajul în cauză i-a propus un troc: iese din politică şi scapă de dosare. Trocul i-ar fi fost propus la începutul lunii decembrie a anului trecut.

„Eu o să fiu achitat în momentul în care o să ies din politică. Mi s-a propus acest troc la începutul lunii decembrie anul trecut. Mi s-a spus: ieşi din politică, du-te unde vrei tu şi primesti achitarea!”a declarat Dan Diaconescu.

Întrebat asupra identităţii celui care i-a propus acest troc, Diaconescu a replicat: „Cineva important (i-a propus trocul – n. red.), un reprezentant al unor oameni care dispune în justiţie după bunul plac. Cineva din apropierea judecătorului care m-a condamnat pe mine a transmis un mesaj şi a spus: uite aşa se vor întâmpla lucrurile…dacă nu şi daca da…asta va fi pedeapsa. ne cerem scuze, şamd”. 

DAN DIACONESCU, trei ani de închisoare. RECHIZITORIU