Dana Săvuica iubeşte din nou la 2 ani de la divorţ. Blondina s-a distrat în club alături de un bărbat misterios FOTO

Dana Savuica a avut un weekend de vis, la Mamaia. Blondina si-a facut de cap intr-un club de fite, cu un barbat misterios, iar paparazii au surprins imagini exclusive. 

05 sept. 2017, 10:04

Dana Savuica a inflorit parca de cand a divortat de sotul alaturi de care si-a petrecut 25 de ani, scrie wowbiz.ro. De cand a devenit o femeie libera, mai exact de la sfarsitul anului 2015, vedeta s-a pus pe ea pe primul loc, astfel ca si-a schimbat complet viata.

Citeşte şi Dana Săvuică, sexy în costum de baie, la 47 de ani FOTO

Dana calatoreste foarte mult in diferite tari, viziteaza obiective turistice, cunoaste oameni din mai toate domeniile, se implica in multe proiecte diverse si cauta sa traiasca fiecare clipa la maximum.

Profesional o duce bine, cum s-ar spune! Ei bine, si pe plan sentimental, lucrurile au inceput sa se aseze, se pare, la locul lor.

In weekend, paparazzii au surprins-o pe Dana Savuica intr-un local din Mamaia, in compania unui barbat misterios, acestea fiind si primele imagini cu vedeta in compania unui barbat, la aproape doi ani de la divort.

Barbatul, extrem de elegant, a stat numai cu ochii pe frumoasa blondina si aproape ca a fost nedezlipit de ea. Era de asteptat, mai ales ca Dana a atras privirile admiratorilor inca de cand si-a facut aparitia la locatie, ea fiind imbracata cu o rochita neagra, scurta care-i punea in evidenta silueta de invidiat.