Dăncilă, întrebată dacă îi este teamă de o plângere penală: Atât timp cât preşedintele recurge la ameninţări, orice este posibil

Publicat: Luni, 14 Mai 2018 14:21 // Actualizat: Luni, 14 Mai 2018 16:29 // Sursa: romaniatv.net

Ameninţarea preşedintelui la adresa premierului este făcută într-un stil mafiot, a susţinut luni liderul PSD, Liviu Dragnea, referindu-se la declaraţiile lui Klaus Iohannis de la Blaj, unde a afirmat, întrebat despre demisia Vioricăi Dăncilă, că aceasta "ar face bine să facă ce i se spune". Dragnea a subliniat că Iohannis nu conduce Guvernul, chiar dacă asta îşi doreşte şi că şeful statului se simte deranjat de orice activitate a Guvernului sau a Parlamentului. Şi premierul Viorica Dăncilă susţine că "sună a ameninţare" declaraţiile preşedintelui potrivit cărora ea "ar face bine să facă ce i se spune”, iar întrebată dacă îi este teamă de o plângere penală, Dăncilă a spus că, "atât timp cât preşedintele recurge la ameninţări, orice este posibil".

"Luaţi şi dumneavoastră declaraţiile domnului preşedinte şi o să vedeţi că sună a ameninţare", a declarat Viorica Dăncilă, luni, la Parlament, după şedinţa Biroului Permanent naţional al PSD. Întrebată de jurnalişti dacă îi este teamă de o plângere penală, Dăncilă a răspuns: "Bineînţeles că orice om se teme de o plângere penală, dar eu sper să nu se ajungă la asta. (...) Atât timp cât domnul preşedinte recurge la ameninţări, orice este posibil. Totuşi, trăim într-o ţară care trebuie să aibă şi democraţie".
 
Ameninţarea preşedintelui la adresa premierului este făcută într-un stil mafiot, a susţinut luni liderul PSD, Liviu Dragnea, referindu-se la declaraţiile lui Klaus Iohannis de la Blaj.
"În legătură cu ameninţarea explicită a preşedintelui Iohannis la adresa prim-ministrului, după părerea noastră este făcută într-un stil mafiot. Ar face bine să facă ce i se spune,astfel de expresii şi de ameninţări le-am văzut prin filme", a declarat Liviu Dragnea la finalul şedinţei Biroului Permanent al PSD.

Întrebat dacă în contextul ultimelor evenimente se gândeşte la suspendarea preşedintelui, Liviu Dragnea a spus că nu ia în calcul această variantă.

"Preşedintele nu conduce Guvernul, chiar dacă asta îşi doreşte. Şi orice face Guvernul fără să îl întrebe - şi nici nu poţi să îl întrebi tot timpul pentru că nu este foarte uşor de găsit -, îl deranjează", a subliniat Liviu Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a spus sâmbătă la Blaj, întrebat dacă a discutat cu premierul despre demisie, că Viorica Dăncilă "ar face bine să facă ce i se spune" "Nu am mai discutat aceste chestiuni şi cred că ar face bine să facă ce i se spune".

2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
dna Guvern Klaus Iohannis Viorica Dăncilă
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 mai 05:51
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
14 mai 17:03
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
Pentru o varza desigur ca era nevoie si de o corfa!


Dar pe stupizii astia de unde i-ati adunat laolalta ca sa va tina de 29 de ani hipnotizati si acum sa faca un Kasperletheater cum numai la TIGANI mai vezi?

EU, eu astept ca de NEAMU-PROST de care-am fugit sa te debarasesi ca nu DEGEABA sant
5 000 000 plecate de-acolo si copiii au ramas in urma ca sa le fure si lor viitorul... putin mai dincolo... cu banii pe care i-or aduce SOBOLANILOR cu tractorul!
1
EUR
4.7081
RON
23 Jan
noapte 0 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H