Dani Oţil, mesaj acid fetelor care se pozează cu buchete mari de flori. „Uite, văcuţelor ce am primit eu şi voi nu”

Dani Oţil a transmis un mesaj acid fetelor care obişnuiesc să se pozeze pe reţelele de socializare cu buchete imense de flori pe care le primesc de la parteneri sau admiratori.

13 ian. 2018, 11:20
Dani Oţil, mesaj acid fetelor care se pozează cu buchete mari de flori. „Uite, văcuţelor ce am primit eu şi voi nu”

Prezentatorul de televiziune a postat pe reţelele de socializare un mesaj la adresa fetelor care se pozează alături de buchete uriaşe de flori, făcând parada cu ce au primit, glumind că îşi va deschide un business de acest fel, informează MEDIAFAX.

Citeşte şi Dani Oţil se roagă şi acum pentru sănătatea Mihaelei Rădulescu, pentru lecţiile de sex pe care aceasta i le-a oferit

„Îmi deschid business din ăsta cu trandafiri. Nu o să vând sub o sută la un delivery. În loc de roses in a box o să îi spun „trandafiri la pachet”… Pentru că vor veni la pachet cu două, trei lucruri.

Când achiţi, vreau să juri pe ce ai mai scump că anul ăsta îi trimiţi trandafiri unei sigure femei. Vreau să juri că după ce v-aţi t…-o nu îţi muţi tunurile pe alta cu aceeaşi strategie. Promite că nu le duce şoferul tău. Du-le tu. Altfel demonstrezi doar că ai la tine zece milioane şi un singur testicul. Îmi aduc aminte de o doamnă din viaţa mea, care primind din nou un buchet de la un şofer, l-a întrebat pe donatorul de petale dacă poate să facă sex tot cu şoferul… Că el era veşnic prezent :).

Buchetele imense e care le puneţi pe net înseamnă multe:

-uite, văcuţelor ce am primit eu şi voi nu. (ah, le ador pe alea de la necunoscuţi cu care totuşi va lăudaţi, deşi ele pot fi de la criminali, violatori, etc. E foarte uşor să trimiţi flori şi din pârnaie)
-uite, fostă… Mie mi-a luat în prima lună ce ţie nu ţi-a luat într-o căsnicie întreagă
-uite… Cineva face eforturi să mi-o t…ă
şi tot aşa.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu, GOALĂ în CADĂ. Aşa nu ai mai văzut-o niciodată FOTO

Una peste alta, dacă nu sunt de la soţul tău sau de la tac-tu, eu zic că e cam ciudat să postezi câteva zeci de trandafiri. Iar dacă totuşi sunt de la un cicisbel, sper să îi fi luat de la mine… De la „trandafiri la pachet”.

Aş vrea ca atunci când ia cutia cu trandafiri, să jure că nu se dă jos din maşină în benzinărie fără să te întrebe dacă vrei şi tu ceva… Şi pentru că eşti femeie şi nehotărată, deşi ai zis că nu vrei nimic, să îţi ia totuşi o apă plată şi biscuiţi din ăia cu ciocolată de care furi tot timpul de la el… Just in case…”, a scris Dani Oţil.