Dani Oţil, singur de Sărbători. „Aş vrea să fiu într-un avion. Undeva, departe”

De Sărbători, matinalii Antenei 1 vor petrece alături de colegii lor, având emisiuni speciale. De revelion însă, Dani Oţil îşi doreşte să plece spre o destinaţie exotică, în timp ce Răzvan Simion vrea să se odihnească mai mult.

17 dec. 2015, 09:24
Dani Oţil, singur de Sărbători. „Aş vrea să fiu într-un avion. Undeva, departe”

Vedeta Matinalului de la Antena 1 a vorbit despre planurile de Crăciun, despre copilărie şi despre gândurile mari pe care le are pentru Revelionul mult aşteptat, scrie ziarulring.ro.

Citeşte şi Numere norocoase pentru Crăciun şi Revelion, în funcţie de luna naşterii

„Era simplu, dar frumos tare. Ţin minte fiecare miros, fiecare colind. Dar parcă primeam prea multe pijamale şi şosete flauşate. În privinţa preparatelor, nu am o listă. Orice face mama e bun. De Crăciun sunt singur şi la treabă”, a spus amuzat Dani Oţil pentru Ziarul Ring.

Vacanţa exotică mult aşteptată

Revelionul îl va prinde pe Dani Oţil, cel mai probabil, într-o vacanță exotică. „Aş vrea să fiu într-un avion. Undeva, departe. Poate la căldură”. Legat de pasiunea sa pentru sporturile extreme, îşi doreşte ca de anul viitor să facă mai multe. „Rămânem la curse – şi moto, şi auto. Vreau să le dezvolt. Atât pentru mine, personal, cât şi pentru comunitate. Vin tineri «din spate» şi au nevoie de ajutor. Noi ne-am apucat târziu şi aveam deja resurse. Ei merită mai mult”, a mai spus Dani Oţil pentru aceeaşi sursă.

Dani Oţil s-a iubit mai bine de 5 ani cu Mihaela Rădulescu. În prezent, diva de la Monaco formează un cuplu cu paraşutistul austriac Felix Baumgartner.