Daniel Băluţă a fost învestit în funcţia de primar al Sectorului 4

Miercuri, 22 iunie 2016, a avut loc prima ședință a noului Consiliul Local Sector 4. În prezența Prefectului Municipiului București, Paul Nicolae Petrovan, Daniel Băluță a depus jurământul de învestire în funcţia de primar.

22 iun. 2016, 17:58
Daniel Băluţă a fost învestit în funcţia de primar al Sectorului 4

În actuala sa componență, Consiliul Local Sector 4 reunește 27 de consilieri, aleși pe listele a 6 partide politice și alianțe electorale, după cum urmează: 10 consilieri PSD+UNPR, 6 de la USB, 5 de la PNL, 3 de la PP-USL, 2 de la PMP și 1 de la ALDE.

Suntem o echipă tânără, energică, care și-a propus să pășească pe calea performanței administrative, cu respect și aplecare față de nevoile și așteptările oamenilor, având ca preocupare de suflet dezvoltarea comunității locale a Sectorului 4. Conștienți că avem o datorie morală față de cei care ne-au acordat încrederea lor, vom împlini actul administrativ onest și responsabil, cu credința fermă că mai presus de orice trebuie să așezăm interesul cetății. Sunt un om de echipă și voi face tot ceea ce depinde de mine pentru ca toți cei alături de care pornesc astăzi la drum, să se achite cel puțin onorabil de îndatoririle pe care astăzi am jurat și ne obligăm să le îndeplinim cu cinste. Sunt și voi rămâne deschis colaborărilor care vor servi țelului nostru comun, acela de a conferi Sectorului 4 locul pe care îl merită printre sectoarele Capitalei. Este un spațiu în care m-am născut, am crescut, trăiesc și în care, împreună cu soția mea, medic și ea, îi călăuzim pașii pe drumul vieții fetiței noastre. În ochii ei văd viitorul, unul pe care mă angajez să-l conturez responsabil și propice creșterii sănătoase a tuturor copiilor din Sectorul 4. Sunt un om care va rămâne întotdeauna printre oameni, ascultând și întrebând atunci când este necesar. Vom face doar administrație, politica nu va avea ce căuta în primărie. Decizia va fi întotdeauna luată de comun acord, cetățeni și autoritate, într-un parteneriat în care cred cu toată ființa mea și pentru a cărui perpetuare mă voi lupta întotdeauna. Nu mă voi sfii să cer sfatul oamenilor din Sectorul 4 și le voi rămâne întotdeauna un prieten fidel, fără ipocrizii, cu încredere și totală deschidere. Ca medic, am jurat să fac tot ceea ce depinde de mine pentru a-mi ajuta semenii. Ca primar, jur să rămân permanent în sprijinul acestei comunități, căreia sunt mândru să-i aparțin. Mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat încrederea lor, familiei mele, mamei, tatălui, soției și fiice mele, pentru întreaga susținere. Doamne ajuta!„, a declarat Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4.