Daniela Crudu recunoaşte: a făcut SEX în AVION. Cine este NOROCOSUL

Daniela Crudu a făcut o declaraţie incendiară în cadrul show-ului "Burlăciţa". Bruneta a recunoscut că a făcut sex în avion, dar nu a dezvăluit cine a fost norocosul.

12 oct. 2015, 08:04
Daniela Crudu recunoaşte: a făcut SEX în AVION. Cine este NOROCOSUL

Daniela Crudu i-a facut unui concurent de la „Burlacita” o marturisire incendiara. Intrebata unde a fost cel mai inedit loc in care a facut sex, bruneta nu a stat pe ganduri si a raspuns: „Am facut sex in avion si mi-a placut la nebunie!”.

CITEŞTE ŞI Dosarul PROSTITUATE DE LUX. Cine le-a turnat pe Daniela Crudu şi Mădălina Pamfile

Citeşte şi  DANIELA CRUDU: „Am făcut-o pentru bani şi nu îmi pare rău”

Cruduta nu a dat detalii despre norocosul alaturi de care a trait senzatii tari la inaltime, dar multi si-au amintit de relatia vedetei TV cu milionarul Ioan Neculaie, patronul lui FC Brasov. Presa a scris ca afaceristul ar fi plimbat-o pe bruneta cu avionul personal, Cruduta fiind deseori surprinsa la resedinta milionarului din Brasov. In plus, acesta a trimis de mai multe ori un elicopter la Bucuresti pentru ca Daniela Crudu sa ajunga cat mai repede la Brasov.

CITEŞTE ŞI Daniela Crudu, momente de groază în cameră: „M-am luptat cu el. Am aruncat cu telefonul…”

Acum cateva luni, numele Crudutei a aparut in niste stenograme, in care Neculaie sustinea ca ar fi avut parte, in trecut, de compania ei. Totusi, Daniela nu a vorbit niciodata despre vreo idila cu omul de afaceri.

CITEŞTE ŞI „Burlăciţa” Daniela Crudu, imagini fierbinţi cu unul dintre concurenţi

Daniela Crudu a mai avut un moment de sinceriate la Antena Stars: „Am folosit cătușe destul de des, dar s-au stricat. Am luat altele acum”. Bruneta nu s-a sfiit să dea detalii picante despre viața ei intimă, spre deliciul bărbaților care râvnesc la inima ei.

Daniela Crudu a dezvăluit care a fost cel mai ciudat loc în care a făcut sex

Vedeta a mărturisit că doarme dezbrăcată, mai ales în zilele călduroase de vară. Pe lângă asta, Daniela Crudu a mărturisit că a avut și aventuri de o noapte și că a primit avansuri din partea femeilor. Întrebată despre stilul ei de viață, bruneta a mărturisit că nu mănâncă deloc sănătos și că dă iama în pufuleți și chipsuri ori de câte ori are ocazia.

„Eu mănânc numai prostii. Numai pufuleți, chipsuri, numai distrugeri dintr-astea. Nu prea mănânc mâncare”, a dezvăluit bruneta.