Daniela Crudu S-A CUPLAT din nou cu un fotbalist din LIGA I. Cine este NOROCOSUL

Daniela Crudu trăiește o nouă poveste de dragoste cu unul dintre cei mai apreciați jucători din Liga I.

30 apr. 2016, 14:56

Daniela Crudu și-a regăsit zîmbetul și liniștea tot în brațele unui fotbalist din Liga 1. Norocosul este Nicolas Gorobsov, de la ASA tg. Mureş. Argentinianul de origine rusă şi cu naționalitate italiană i-a ajuns la inimă starletei după eforturi intense de-a lungul mai multor luni.

Daniela Crudu, POZA INCENDIARĂ cu care a făcut ravagii pe Facebook FOTO

„La început, Daniela a fost reticentă în ceea ce privește o nouă relație cu un fotbalist, însă după ce a început să îl cunoască, a acceptat ca legătura cu Nicolas să urce noi etape. Îi place că este un bad boy, dar și că, în același timp, știe cum să ia o femeie, cum să se comporte ca s-o cucerească. Pentru ea, Gorobsov este combinația perfectă între cele două extreme”, au dezvăluit apropiații Cruduţei pentru Fanatik.

Distanța dintre Târgu Mureș și București nu se face simțită în relația dintre cei doi: „Compatibilitatea între ei este incredibilă. Se înțeleg din priviri, iar vremurile în care Daniela trebuia să sufere și să se certe zilnic în tentativa de a face relația să meargă, sînt apuse. Tocmai de aceea au stabilit ca fiecare să își sacrifice timpul liber pentru celălalt, nu doar unul dintre ei să facă naveta”.