Daniela Nane s-a căsătorit în secret cu Adrian Cioroianu

După ce în vară s-a vehiculat că Daniela Nane s-a căsătorit cu fostul ministru Adrian Cioroianu, afișând o verighetă pe deget, actrița a recunoscut oficial că este o femeie măritată. Daniela Nane s-a măritat în secret.

23 mart. 2017, 08:31
Daniela Nane s-a căsătorit în secret cu Adrian Cioroianu

Discretă în ceea ce privește viața amoroasă, Daniela Nane a refuzat mereu să vorbească despre bărbații din viața ei. Deși se afișa alături de fostul ministru de Externe, Adrian Cioroianu, și lăsa să se înțeleagă că este bărbatul alături de care vrea să îmbătrânească, actrița nu a vorbit niciodată despre dorința de a se căsători. Invitată la Gala premiilor Gopo, Daniela ne-a declarat cum decurge relația cu soțul ei și cât de importante sunt părerile pe care acesta le are vizavi de aspectul ei fizic, scrie Libertatea.

„Soțul meu a fost cu ideea să mă tund și inițial l-am tăiat puțin mai lung pentru că nu știam dacă o să-mi placă sau nu și după ce m-am obișnuit și am văzut că-mi stă bine, l-am tăiat și mai scurt și arată ca acum. Îmi place, mă simt bine, mă reprezintă, mă simt OK. Pe la 27 de ani am mai fost tunsă așa scurt, cred că acum 10 ani m-am tuns din nou, dar nu chiar atât de scurt, să fiu sinceră, atât de scurt nu a fost niciodată. Oricum părul crește, nu este nicio pagubă ca să zic așa”, ne-a declarat actrița, confirmând în același timp, pentru prima oară, faptul că a făcut pasul cel mare devenind doamna Cioroianu.